K%C3%B6h%C3%B6g%C3%A9s mellkas r%C3%B6ntgen

§ (1) A képviselő-testület a polgármester javaslatára, titkos szavazással, minősített többséggel a polgármester helyettesítésére, munkájának segítésére egy vagy több alpolgármestert választhat.

Ügyfélfogadás. A Képviselő-testület és hivatala Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. Nyílt testületi ülést tartott a közelmúltban Nagykálló Város Képviselő-testülete. Társult képviselő-testület alakítása esetén a képviselő-testületek részben vagy egészben egyesítik a költségvetésüket, közös önkormányzati hivatalt tartanak fenn és intézményeiket közösen működtetik. Önk. Posta György. Kovács Ferenc – polgármester; Balogh József Gábor; Egri Csaba Károlyné ; Dömők József Sándor – alpolgármester; Keszi Gyuláné; Makai András; Dr. Pap Gábor; Dr. Radics Ilona; Dr. Pap Gábor; Vona Ferenc György . Azokban az ügyekben, amelyek kizárólag az adott települést érintik, az egyes települések képviselő-testülete önállóan dönt. Képviselő testület. Képviselő-testület 2019-2024. Nagykálló Város Önkormányzata Képviselő … Önk. A képviselő-testület és a bizottságok működésével kapcsolatban a jegyzőnek feladata továbbá az is, hogy figyelemmel kísérje az ülés vezetését és jelezze, ha az ülés vezetése eltér a SZMSZ-ben vagy más jogszabályban foglaltaktól. A képviselő-testület legalább egy alpolgármestert saját tagjai közül választ meg. 06/42 263-101; 4320 Nagykálló, Kállai Kettős tér 1. Possessive forms of képviselő; possessor single possession multiple possessions 1st person sing.

Meghívó közmeghallgatásra 2019 12 17.

rendelete alapján Nagykálló Város Önkormányzat Képviselő-testületét március 01. napján 13 órai kezdettel; tartandó soron következő ülésre ö s s z e h í v o m. Dr. Barta-Szabó Beáta (Ügyrendi, Jogi és Humánpolitikai Bizottság elnöke) Cseh Zoltán (Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság elnöke) Demeter Anett (Kulturális, Turisztikai és Nemzetközi Kapcsolatokért Felelős Bizottság elnöke) Molnár Tibor. Makai András – elnök; Dr. Radics Ilona – elnökhelyettes; Képviselő-testület 2010-2014. Meghívó Képviselő-testület 2019 12 19. kÉpviselŐ-testÜlet, tÁrsulÁsi tanÁcs dÖntÉseinek elŐkÉszÍtÉse A költségvetési törvény, Képviselőtestületi döntések, szakmai, vezetői javaslatok és döntések figyelembe vételével összeállítja a költségvetési koncepciót. A Képviselő-testület ülését a Képviselő-testület székhelyén tartja. Bizottságok 2010 – 2014 Egészségügyi és szociális bizottság. Alpolgármester. rendelete alapján Nagykálló Város Önkormányzat Képviselő-testületének alakuló ülését 2019. október 28. napján 15 óra 30 perces kezdettel összehívom, melyre ezúton tisztelettel meghívom Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal III. A polgármester indokolt esetben a munkatervben nem szereplő ülést is összehívhat.