Hogy kell verekedni

Sőt, régi gépen, paralel portos nyomtató még a BIOS képét is kinyomta. "félek, hogy megölök valakit" lol :DDD. Letöltöd a cracket (ez egy .exe file), és oda másolod ahol az eredeti .exe file van, mivel már van egy olyan nevű, megkérdezi, hogy most mi legyen, ekkor azt kell kattintani, hogy felülírja. Nem azért járnak edzésekre, "mesterekhez", mert balf.szok, hogy otthon megtanulják. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad. - Válaszok a kérdésre.

Hogyan kell verekedni? DOS-ban kinyomtatta papírra. Hogyan kell verekedni? :D. Tudod, az az igazság, hogy az emberek nem hülyék. Hidd el nekem, nem nehéz. Mire kell odafigyelni verekedés közben? 14F 2009. dec. 6.

Mióta Windows van, ez így működik, hogy vágólapra teszi a képet. Szakértő, és edzőpartner nélkül nem fogsz tudni semmit sem helyesen megtanulni.

Hogyan tudnék jól verekedni? 16:36 Privát üzenet : A válaszok: Ütöd, vágod a gyereket. Ha valaki tud valami oktato videot amiben mutatnak par cselt,hogy hogyan kell bunyozni azt megkoszonnem. Megölni valakit komoly edzésmúlttal is igencsak nehéz, te maximum leszájkaratézol valakit, de semmi több. Holnap vasárnap lesz szóval nincs iskola. A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. Csak írd be a youtube-ra, hogy box, kung-fu, karate, fight, meg ilyesmik. Így és ilyen gyorsan nem fogsz megtanulni verekedni, a lágy pontokat célozd.