Reg%C3%A9ci v%C3%A1r 2019

A legfrissebb eladó családi házak Felsőtárkány. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!

A telek területe 2061 nm, melynek nyugati oldalán áll, 1992-ben, szilikátból épült, 93 nm alapterületű, három szintes, műanyag nyílászárós ház. kedvencek (0) legutóbb megtekintett (0) Hirdetés feladása. Eladó házat keresel Felsőtárkányban?

A pincében található egy boros pince, tüzelőanyag tároló, kazánház és a garázs aknával.

MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!

Eladó házak a családi ház rovaton belül. Eladó Ház, Felsőtárkány: Heves megye, Felsőtárkány Eger felőli részén két felújítandó családi ház, egy telken eladó. Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat az Ingatlaniroda, mint adatkezelő a hozzájárulásom visszavonásáig kapcsolattartás céljából kezelje.

A parkolásnál leggyakrabban 1 garázs van megadva a hirdetésekben. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Eladó házak Felsőtárkány - ingatlan.com Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Az 50 és 150 négyzetméter közötti alapterületű eladásra kinált házak általában 4 szobásak. Eladó házak Felsőtárkány és környékén. Hirdesd meg eladó lakásod, eladó családi házad, vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Képpel, alaprajzzal, több oldalra áttöltéssel! 46 eladó felsőtárkányi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Egeri eladó házak esetében a négyzetméterár 2%-kal magasabb, mint tavaly 2019-ben.

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Heves megye, Felsőtárkány Eger felőli részén felújítandó családi ház, 1000nm-es telken eladó. - Felsőtárkány Eladó ház Felsőtárkány településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass.

A pincében található egy boros pince, tüzelőanyag tároló, kazánház és a garázs aknával. Az ingatlanon áll, egy 1992-ben, szilikátból épült, 93 nm alapterületű, három szintes, műanyag nyílászárós ház.