Https ugyfelkapu gov hu

EMMI rendelet (továbbiakban Rendelet) 2. ABEV-eBEV gyakran ismételt kérdések (ABEV Nyomtatványkitöltő pr., hálózatos kialakítás, kontrolladat-szolgáltatás, GIRO, eBEV Portál, Vista, böngészőhasználat, Java-használat, nyomtatási problémák) Küldje elektronikusan. E-mail cím: euf@bm.gov.hu.

(XII.

1.5. Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térrel kapcsolatos részletes szabályokról szóló 39/2016. Intézze ügyeit, hivatalos levelezéseit gyorsan, kényelmesen! Adatkezelési Tájékoztatója a Szolgáltató weboldalán tekinthető meg. Internetes honlap címe: https://euf.gov.hu. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. az elektronikus adó- és járulékbevalláshoz a MAGYARORSZÁG.HU oldalán . Kormány.hu Adatvédelmi Tájékoztató Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún.

A Szolgáltató Adatkezelési Tájékoztatójának elérhetősége; A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 21.) Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel.