Ingatlan %C3%A1rver%C3%A9s %C5%91si

Megmutatjuk, hogy Pest megye településeiből mennyi eladó ajánlat közül válogathat. Az épület 2006-ban készült, majd 2017-ben felújított, faszerketű szendvicspanel épület, ami kívülről hőszigetelést kapott. Szigetszentmiklós kertvárosában eladó, egy 1019 m2-es telken fekvő, 133 m2-es önálló, 2 szintes családi ház. (alapterület, szobaszám, telekterület stb.) További használathoz kérlek kapcsold be …

Külön ki tudja listázni az eladó lakásokat és eladó családi házakat és a település további ingatlantípusait is. Az ingatlan 2001-ben épült könnyűszerkezetes építési móddal, a... méret. Használja univerzális keresőnket és finomítsa keresését számos szempont alapján. - 4. oldal Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Az ingatlanra költeni kell! Szigetszentmiklós csendes kertvárosi részén, közel a Mű úthoz eladó egy 45nm-es könnyűszerkezetes kertes ház 355nm telekkel. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! Minden fal válasz fal, könnyedén és kreatívan alakítható! Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Szobák. Az alsó szint a 80\'-as években épület, tégla építésű, a felső szint 2012-ben tetőtér ráépítéssel készült. Eladó tégla ház Szigetszentmiklós, 91 m², 5 szoba A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! Cirkó Irányár: 39.900.000 Ft. Családi ház megtekintése. Eladó Szigetszentmiklóson, az Emelkedő utca környékén, egy nettó 189 m2-es, tetőteres családi ház 1080 m2-es telekkel. 189 m 2. Eladó, kiadó új és használt Ház hirdetések Szigetszentmiklós területén. 2 + 5 Fűtés jellege. Eladó családi ház Szigetszentmiklós, 132 m2, 4 szoba, 528 m2 telek Adatvédelmi tájékoztatás A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Eladó Családi Ház Szigetszentmiklós. Eladó, kiadó házak az ország egész területén.