J%C3%A1szber%C3%A9ny samsung gy%C3%A1r

... Kombinált diák, gyerek és nyugdíjas belépő (fürdő és szaunavilág) 2 100 Ft: Azonnal játszhatóak: számítógép, mobiltelefon, tablet! Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy Törzskártyával történő fizetés mellett a 10% nyugdíjas kedvezményt nem áll módunkban biztosítani. Online játékok időseknek, nyugdíjas játékok csak kattints és játssz!

Akadálymentesített szállodánk közvetlen összeköttetésben van a gyógy- és strandfürdővel, valamint a fürdőgyógyászattal, így … GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁR! Wellness akció nyugdíjasoknak Kisújszálláson! Foglalj akciósan 2 éjszakás wellness csomagok közül a Szállásvadászon. Nyugdíjas játékok ingyen gyűjteménye! Akciós wellness pihenés Kisújszálláson, Kunországi nyaralás fürdőbelépővel a Kumánia Hotelben

Részletes leírás magyar nyelven! Budapesttől 1 órányira, Visegrádon, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra találja szállodánkat, a Hotel Silvanus Visegrádot. Nyugdíjas wellness akció, fürdőbelépővel a kisújszállási Kumánia Hotelben 2020.06.16. Az akadálymentesített szállodában kényelmes, jól felszerelt szobákkal várjuk vendégeinket. Strand, termálfürdő, gyógyfürdő, szauna belépőjegyek és kedvezmények. Egyszerűen kezelhető, nagyon érdekes ingyen játékok kifejezetten idősebbeknek, nagypapáknak és nagymamáknak. A Hotel Kumánia***superior a Nagykunság szívében épült, Kisújszálláson. 2-3 éjszakás csomagok hatalmas választéka. A Tamási Termálfürdő és élmény fürdő egész éves nyitva tartással, éjszakai fürdőzéssel, masszázs és szauna szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit,gyógyvíz (Helyi lakosoknak pedig 500, illetve 400 forintért). Címke: akció, bérlet, éjszakai ... Ebben a hónapban számos akcióval várja a vendégeit a Kumánia Gyógyfürd ... azaz egy egész napra szóló felnőtt jegy 600, a nyugdíjas- és a diákjegy 500 forintért vásárolható meg. Nyugdíjas wellness akció, fürdőbelépővel a kisújszállási Kumánia Hotelben 2020.06.16. Ezen az oldalon olvashatja a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdő részletes árlistáját. Wellness akció nyugdíjasoknak Kisújszálláson!

- 2020.08.31. Az akció kizárólag egyéni, direkt … Ha nyugdíjas éveit sem a négy fal között töltené, és szeretne kimozdulni, várja Önt a Kumánia! Amennyiben a nyugdíjas kedvezményt választják, természetesen ez esetben a pontfelírást biztosítjuk! Akadálymentesített szállodánk közvetlen összeköttetésben van a gyógy- és strandfürdővel, valamint a fürdőgyógyászattal, így …
Akciós wellness pihenés Kisújszálláson, Kunországi nyaralás fürdőbelépővel a Kumánia Hotelben Nyugdíjas csomagok és akciók: Válasszon belföldi senior kedvezményes csomagajánlatok közül. Családoknak, pároknak, üzleti … Ha nyugdíjas éveit sem a négy fal között töltené, és szeretne kimozdulni, várja Önt a Kumánia! nevű kampányát, idén azonban február utolsó napján, 28-án várja számos hazai fürdő kedvezményes belépőkkel vendégeit.
A hotel közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így köntösben és papucsban is átsétálhatnak. - 2020.08.31.

A Magyar Fürdőszövetség szökőáras kampányában mai évben február 28-án is féláron szökhetnek el a családdal egy fürdőbe. Tavaly szökőnapra esett a Magyar Fürdőszövetség a Szökjön ki egy fürdőbe!