K%C3%A9zilabda edz%C5%91k list%C3%A1ja

Hallgassák meg hogyan emlékezik vissza Eszter és Károly a Prónay-kastélyban szervezett esküvőjére. Ünnepeljék méltó módon egybekelésüket, egy nemesi kastély fényét és személyzetének családias vendégszeretetét élvezve! Esküvői nyílt nap. Kedves Érdeklődő! Esküvők és családi rendezvények. Felhasznált irodalom: helikonkastely.hu A cikkben felhasznált képekért köszönet Németh Balázs fotósnak. A berendezési tárgyakra való különös vigyázás mellett. A kastélyban esküvői ceremóniát rendelők esetében a fotózási helyszíndíj a terembérleti díjban benne foglaltatik. Tartsd nálunk életed Nagy Napját! Esküvő a kastélyban . Ezúton köszöntöm a Degenfeld-Schomburg Kastély rendezvényszervező csapatának a nevében! Kislány korod óta álmod az esküvő a kastélyban? Esküvői fotózás. Csak fotózásra is van mód, 10 000 Ft -ba kerül a beltér használatbavétele, erre a célra. Privát kastélytúra. Szenes Zsuzsannát, a Festetics-kastély esküvő- és rendezvényszervezőjét az eskuvo@festeticskastely.hu email címen, vagy a +36-20/278-1721-as telefonszámon érhetjük el.
A kastély és a vendégházak akár 50 fős násznép elszállásolására is alkalmasak, az étkezést változatos igények és egyeztetés szerint biztosítjuk. A párral Déri Annamária a pár esküvőszervezője és Tömösvári Szilvia kastélyigazgató beszélgetett. Kültéri fotózás ingyenes.
Szolid árak.

Esküvő a kastélyban - Egy álom valóra vált. Esküvő a kastélyban; Esküvő a kastélyban.  Nem elérhetetlen, hiszen a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, Szirákon az egyik legalkalmasabb helyszín egy tökéletes esküvőhöz! Esküvő a kastélyban . Terdik János vagyok, a Kastély felújítása óta a családommal és kollégáimmal együtt szervezem a különböző rendezvényeket, azok közül is elsősorban az esküvőket.