Sz%C3%A9kely g%C3%A1bor rendez%C5%91

Elkészítés menete: Ha rántottál már bármit is, akkor egészen ismerős lesz a készítés menete.
Az előbbihez hasonlóan készül a Rántott gombafejek sörtésztában, de panírozás helyett 1 tojássárgájából, 2 dl sörből, 10 dkg lisztből, 1 evőkanál olajból sörtésztát készítünk úgy, hogy a hozzávalókat összedolgozzuk, és a tojás fehérjét habbá verve belekeverjük.

Körettel, vagy mártogatós szószokkal tálalva isteni! Tippek, tanácsok rántott gombafejek készítéséhez. Rántott gombafejek és rántott sajt a Főételek kategóriában. Rántott gomba. Istvánné Molnár Székesfehérvár.
Rántott gomba Hozzávalók: 50 dkg csiperke; 2 tojás; 1 dl tej; 15 dkg liszt; 15 dkg zsemlemorzsa; só, bors; olaj; Elkészítés ideje: 35 perc. Hozzávalók: 500 g csiperkegomba (kb. Lényeges a megfelelő sütési hőmérséklet megválasztása.

1. lépés.

A gombákat alaposan mossuk meg, szárítsuk jól le és óvatosan válasszuk le a kalapjukat. Rántott gombafejek, tartármártással Ez egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb étel. Elkészítését mindenkinek javaslom!

A rántott gomba finom lakoma, amit egyszerűen készíthetsz! Jól lehűtött tartármártást is adhatunk hozzá.



Képfeltöltés. A kalapok belsejébe ízlés szerint szórjunk egy kis sót. Elkészítés.

kisméretű, nyári almával megegyező nagyságúak legyenek) 6-7 db egész, nagyméretű tojás (2 egész gombára kell egy tojást számolni, nekünk 14 db volt a gomba) só, 1 kk kakukkfű, panírmorzsa; sütéshez olaj; Elkészítés: A gombákat meghámozzuk (nem csak megmossuk!

(A törzsükből készíthetünk gombamártást valamilyen ételhez.) A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Nagyrészt olcsón adják, és nem lehet elrontani! A sajtot vágjuk ujjnyi vastag szeletekre. 2. lépés.

Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel. A rántott gombafejek kalória és tápérték tartalma: Kalória: 80 kcal Fehérje: 5 g Szénhidrát: 9 g Zsír: 3 g. Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak. Az elkészült rántott gombafejek mellé köretként jól illik a párolt rizs, a rizibizi, esetleg a burgonyapür é, vagy a sült hasábburgonya.