K%C3%B6zelg%C5%91 esem%C3%A9nyek itt kom%C3%A1rom v%C3%A1ros

2020. újságíró. 12:53 Hosszan tartó, súlyos betegség után 37 éves korában elhunyt Kiss Eszter, az Index újságírója. Kiss Eszter 1982-ben született Zalaegerszegen. „Tizennyolc évnyi szín, fény és árnyék, illat” – így emlékezett ott töltött éveiről a Mi Vidékünk projekt zalai állomásánál. Kiss Eszter 1982-ben született Zalaegerszegen.


„Tizennyolc évnyi szín, fény és árnyék, illat” – így emlékezett ott töltött éveiről a Mi Vidékünk projekt zalai állomásánál. Budapestre felkerülve magyar-történelem szakon végzett az ELTE-n, az újságíráson kívül foglalkozott család-, épület- és várostörténettel, önkéntesként dolgozott a Budapest100-ban, aktív tagja volt a Fortepan közösségének.

Kiss Eszter 2016 óta volt az Index újságírója, előbb az Urbanista blogba írt, majd a Technika-tudomány, később pedig a Kultúra rovat állandó szerzője lett a … Kiss Eszter 1982-ben született Zalaegerszegen. 37 éves volt. 07. „Tizennyolc évnyi szín, fény és árnyék, illat” – így emlékezett ott töltött éveiről a Mi Vidékünk projekt zalai állomásánál. Különösen érdekelte a 20. századi magyar történelem, többször írt a II. Az Index a saját halottjának tekinti őt. Hosszan tartó, súlyos betegség után hétfőn elhunyt Kiss Eszter, az Index újságírója. világháború és a kommunizmus alatt szenvedőkről.
Kiss Eszter újságíró / Fotó: Bődey János / Index. 01. Kiss Eszter 1982-ben született Zalaegerszegen.