Ker%C3%A9nyi Mikl%C3%B3s M%C3%A1t%C3%A9
A tanítás digitális munkarenddel folytatódik a Kréta rendszer segítségével az osztályok órarendje szerint. Iskolánkkal az alábbi elérhetőségeken keresztül is felveheti a kapcsolatot: Az iskola székhelyével a kapcsolatot telefonon (06 95 420218, 06 30 195 7677), vagy elektronikus úton (celliskola@cellkabel.hu) tudják felvenni. Kérem, hogy okvetlenül olvassák el a pontos kérdést, amit a fenntartó képviselője feltesz! 3. A KRÉTA rendszer többirányú kommunikációs csatornákat (feljegyzések, elektronikus üzenetek, faliújság bejegyzések, e- Ügyintézés üzenetek és fájlcsatolmányok küldése) biztosít, és több olyan funkcióval is rendelkezik (pl. Az e-Ügyintézés Üzenetek funkció lehetőséget ad a pedagógusnak a tananyag megosztására, a tanulóknak a házi feladat beküldésére. A kérdőívet a KRÉTA rendszer E-ügyintézés menüpontjának kiválasztása után a Kérdőívek menün keresztül lehet elérni. Az adategyeztetést legegyszerűbben a KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén keresztül lehet megvalósítani.

Fontos! A tanórák tananyaga, az elvégzendő feladatok a "Házi feladat" felületen jelennek meg.

Kérjük Önöket, hogy a KRÉTA rendszer E-ügyintézés Kérdőívek felületén legyenek szívesek jelezni, hogy június 2. és június 15. közé eső időszakban szándékaik szerint igénybe kívánják-e … házi feladatok, kérdőívek), melyek eredményesen támogatják az online tanulási folyamatokat. online tesztek, feladatsorok és dolgozatok készítésére ad lehetőséget az e-Ügyintézés Kérdőívek funkciójával, A KRÉTA mellett ajánlják a következő szolgáltatásokat is: Az Up2University – Digitális Oktató Környezet (https://moodle.niif.hu/) egy fájlmegosztást, közös szövegszerkesztést, videómegosztást támogató rendszer. Az újonnan bevezetésre kerülő funkciókat a szülők a KRÉTA rendszer eÜgyintézési modulján keresztül érhetik el. Ezt annyi alkalommal, külön-külön, minden gyereknél meg kell tenni, amennyivel szavazhatnak.
Tájékoztató a Kréta használatáról. Intézményünkben 2019. október 21-én a KRÉTA e-Ügyintézés modulja 3 új funkcióval bővült: Iskolai kirándulások engedélyének gondviselői benyújtása; Iskolai eseményeken részvétel engedélyének gondviselői benyújtása; Kérdőívek; Az év hátralévő részében teszteljük és fejlesztési javaslatokat gyűjtünk az új modulokkal kapcsolatosan, melyben kérjük az Ön Kérdőívek; A korábbiakkal összhangban, amennyiben Ön még nem rendelkezik, megfelelő jogosultságokkal a rendszer használatához, úgy a gyermeke osztályfőnökén keresztül szíveskedjen kérni a felhasználói jogosultságok kiosztását. Itt szavazzon mindenki tetszése szerint! Az e-Ügyintézés Kérdőívek funkció al A kérdőívet a KRÉTA rendszer E-ügyintézés menüpontjának kiválasztása után a Kérdőívek menün keresztül tudja elérni.