Laguna panzi%C3%B3 sz%C3%A9kelyudvarhely

2 talking about this. 2020 06/08 MOL-PICK SZEGED-nap a Sport tévén. 15 év után győzött a Szeged Veszprémben.

Szeptemberben … Az eredeti versenynaptár szerint ma 17:15-től csapott volna össze a két gigász.

Micsoda meccs! A szokottnál hosszabb lesz a meccs felvezetése, katonazenekar játsza majd a himnuszt, köszöntik az 2014-ben EHF-kupagyőztes csapatát és elbúcsúztatják a pályafutását Szegeden kezdő, most a Veszprém csapatkapitányaként visszavonuló, utolsó magyar bajnoki mérkőzésére készülő Nagy Lászlót.

15 éve nyert a Cornexi a Győr elleni EHF-kupa-döntőben. Az már előfordult, hogy a Veszprém Szegeden ünnepelte a bajnoki aranyát, pünkösdvasárnap mi szeretnénk hasonló élménnyel hazatérni Veszprémből.”

A csarnok remek légköre szintén segített, sokszor kihallatszott a zajból a veszprémi szurkolók hangja.

Hungaroring. Ráadásul a Telekom-Veszprém hivatalos honlapja arról számolt be, az egyik játékosuk koronavírus tetsztje pozitív lett. Kézilabda mérkőzések összegyűjtve egy helyen.

A Szeged szintén kiválóan teljesített az utóbbi hónapokban, Pastor edző irányításával talán a legjobb idényét futja” – mondta a meccs előtt David Davis, a Veszprém mestere. Hétfőtől a … 2020/2021 Veszprém Aréna. További információk 3 győri, 1 ferencvárosi az álomcsapatban.

Segítség: Az Eredmenyek.com kézilabda livescore szolgáltatása több mint 100 nemzeti és nemzetközi versenysorozat és bajnokság eredményeit kínálja bajnoki tabellákkal, félidei eredményekkel és végeredményekkel, élőben frissítve. A MOL-Pick Szeged 32-31-re győzött a Telekom Veszprém otthonában a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján. Pick Szeged – MKB-MVM Veszprém 24–28 (13–13) ... Végig fegyelmezetten összpontosítottak, a meccs közben kért taktikai módosításokat is okosan, jól végrehajtották. Ma este tele kellett volna lennie az Újszegedi Sportcsarnoknak, de üres lesz. A Győr és a Veszprém BL-indulása biztos, a Szeged szabadkártyával indulhat. Bajnokok Ligája élőben a Scoreboard.com oldalain. TOVÁBBI PRODUKCIÓK Formula 1 Magyar Nagydíj 2020.

Amennyiben másik, de ezzel megegyező nevű (Bajnokok Ligája) versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a …

E nélkül nem szerezhetünk előnyt a második találkozóra. Skyland Zokni (1 pár) Skyland Trambulin és Élménypark. Telekom Veszprém–MOL-PICK Szeged 31–32 (17–15) K&H férfi kézilabda liga, 20. forduló, Veszprém Aréna, 5000 néző. Öt meccsünk is képernyőre kerül június 14-én a Sport 2 tévén. „A Magyar Kupa-döntőben tökéletesen kiszolgáltuk szurkolóinkat, és ezt szeretnénk a bajnoki fináléban is. Győr helyett Érdről érkezik erősítés a Rosztovhoz – hivatalos. TOP 5 – SPORT Ajándékozzon kultúrát Lepje meg szeretteit Jegymester Ajándékkártyával!

A héten azonban a Magyar Kézilabda Szövetség törölte a hazai kézilabda sorozatokat.