M%C3%B3ri karika 2019 eredm%C3%A9nyek

Fried Kastélyszálló Resort Simontornya szilveszteri akciós ajánlata: Szilveszter egy mesebeli kastélyban (min. A Fried Kastély Szálloda egy több hektáros francia kastélypark szívében található, melyet körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolnak. Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban.

: kastelyfogado@freemail.hu kastelyfogado@z-net.hu. Fried Kastélyszálló Resort - Simontornya 2011-ben a Fried Kastélyszálloda lett az Év Hotelje és 2010-ben elnyerte a Magyarország Legszebb Szállodája címet! A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel.

Gyönyörű természeti környezetében, a Sió közvetlen közelében terül el a Fried Birtok, mely a „Három épület, három hangulat” érzését

Simontornya – Fried Kastély Szálloda **** és étterem – félpanzióval, wellness használattal!

Amint a bandázsból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulát.

A gyógynövényes zsákocska a különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és …

Fried Kastélyszálló Szobáink A Fried Birtok épületei különböző stílusban kerültek berendezésre, így míg a Kastély vendégei elegáns és r omantikus szobák ban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a …

Kastély Fogadó Cím: 8851 Gyékényes Horgászfalu 2/c E-mail. A Fried Kastélyszálló és Étterem Simontornyán igazi főúri birtokká nőtte ki magát az elmúlt évek folyamán.

A herbál masszázs nyeles gyógynövényes bandázzsal (zsákocskával) történik. +3630/742-3091, +3674/486-560 A Fried Birtokon télen-nyáron a borkóstoló, szabadtéri sütögetés és bográcsozás fokozza az egyébként … Szerző: szabozoltan | 2018. jan. 19. Fried Kastélyszálló Resort további csomagajánlatai Bor és wellness (min.

egy csendes Tolna megyei kisvárosban. A Fried Birtokon a legkisebbekre is gondoltak, őket várja a játszótér, a játszósarok és a háziállat simogató, mindemellett természetesen a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb programlehetőséget, legyen szó borkóstolóról, kerékpár- vagy gyalogtúráról, íjászatról, biliárdról, csocsóról, asztaliteniszről, sétakocsikázásról, vadászatról, horgászatról stb. Fried Kastélyszálló Resort www.friedhotel.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. : +36/74-486-560 Sidebar × HOTEL Kukkantson be szállodánkba!

Legyen akár természetkedvelő, gourmand, a romantika szerelmese, vadász, lovas, golfozó vagy pilóta, nálunk Ön is otthonra talál. 0109179038 Tulajdonos, ügyvezető: Csizmazia Tibor, Tel:+3630-3399574. A Fried Kastély Szálloda**** és Étterem mára igazi komplexummá nőtte ki magát a több hektáros franciaparknak, a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesének, a Wellness-Fitness Központnak, és a saját szőlőbirtoknak, borospincének köszönhetően, mégis megőrizve a birtok főúri hangulatát. Fried Kastély Resort H-7081 Simontornya, Malom út 33.

Tel.

Fedezze fel a természet közelségét a Fried Kastélyszállodában és pihenje ki fáradalmait wellness részlegünkön.

Club Kastély Fogadó Kft. Fried Kastélyszálló Resort A Fried Kastélyszálló Resort valódi gyöngyszeme Tolna megyének.

A Fried Kastélyszálló Resortban a család minden tagja megtalálhatja a megfelelő programlehetőséget, a legkisebbeket várja a játszótér és a kisállat simogató, a nagyobbakat a kerékpár- és gyalogtúra, íjászat, biliárd, csocsó, asztalitenisz, sétakocsikázás, vadászat, horgászat, vagy kirándulások a környéken.