Nasz%C3%A1ly polg%C3%A1rmesteri hivatal

Előadásaink listáját folyamatosan bővítjük! From 5 to 8 March, a huge art sale is being held at Pavilion B of the Millenáris Park event centre. 11K likes. Address: 1024, Budapest, Kis Rókus utca 16- 20. És ami még jobb, hogy itt nem csak csodálni, de vásárolni is lehet, ha ez a vágyunk. Art Fair. Antik and Art Kiállítás és Vásár Galériánk 2019. március 21. és 24. között részt vett az idén újra megrendezésre kerülő, a hazai művészeti élet egyik legizgalmasabb programján.

Featuring both old and modern pieces, the event showcases the best galleries and auction houses in Budapest under one roof. Bemutató. Többek között Mattis Teutsch János, Giambattista Tiepolo, Hantai Simon és Bak Imre munkáival is találkozhat a 2.

Budapest- Millenáris Park.

Idén újra a Millenárison kerül megrendezésre a hazai műkincspiac legnagyobb rendezvénye, a kortárs és antik művészetet is felvonultató Art and Antique kiállítás és vásár 2020. március 5-8. között, a Millenáris Park B épületében. A nagysikerű Antik and Art kiállítás és vásárnak a Millenáris B pavilonja adott otthon, ahol az 1. standon a Bodó Galéria és Aukciósház különleges műtárgyival lehetett megismerkedni. A Millenáris Közép-Európa egyedülálló tudományos, kulturális és szórakoztató intézménye. Az Art and Antique művészeti vásáron csaknem ötven galéria, műgyűjtemény és egyéb kiállító vesz részt március 5. és 8. között a Millenáris Park B épületében. Többek között Mattis Teutsch János, Giambattista Tiepolo, Hantai Simon és Bak Imre munkáival is találkozhat a 2. Booth 5.

Art and Antique művészeti kiállítás és vásár közönsége csütörtöktől vasárnapig a Millenáris Park B épületében. 2020. march 5- 8.

Millenáris, Budapest. Art and Antique művészeti kiállítás és vásár közönsége csütörtöktől vasárnapig a Millenáris Park B épületében. Art and Antique 2020. Az előadások a Millenáris Park B csarnokában, az emeleti galérián kerülnek megrendezésre. A Millenáris Közép-Európa egyedülálló tudományos, kulturális és szórakoztató intézménye. A park a Lövőház utca, a Fény utca, a Kis Rókus utca és a Marczibányi tér által határolt területen fekszik, pár percre a Széll Kálmán tértől.