Olcs%C3%B3 sz%C3%A1ll%C3%A1s baja

9 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Káptalantóti területén az Ingatlannet kínálatában. A négyzetméterár 39%-kal magasabb, mint 3 éve 2017-ben. Eladó ház, Káptalantóti (Pince) — 16 találat 16 találat Relevancia szerint

Facebook.

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Káptalantótii eladó ház az ingatlanbazar.hu oldalon.

Eladó ingatlanok Fonyód településen? Tovább az űrlaphoz. Eladó ház Káptalantóti településen és Veszprém megyében. A fűtésnél leggyakrabban cserépkályha van megadva a hirdetésekben.

Káptalantóti eladó házak vételárai 10,5 millió és 76 millió Ft között mozognak.

9 eladó káptalantóti ház hirdetés az ingatlan.com-on.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! 112 eladó balatonboglári ház hirdetés az ingatlan.com-on.

Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak).

Kérjük, amennyiben nem talál weboldalunkon megfelelő eladó ingatlant, írja meg nekünk, hogy milyen eladó Balaton északi parti ingatlant keres és mi azonnal értesítjük Önt! Eladó házat keresel Káptalantótiban? 1 eladó ház hirdetes az ingatlanROBOT.hu portálon.

Az épületben szoba, pince, présház és panorámás terasz található. Káptalantóti Sabar-hegyen eladó jól termő részben szőlő terület, részben erdő épülettel. További információkkal szívesen szolgálunk telefonon is. A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 163602677-es számú KÁPTALANTÓTI PRÉSHÁZAT SZŐLŐVEL.

Az 1,3 ha-os területből 8.515 nm a szőlő és 4635 nm az erdő. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó házat keresel Balatonbogláron?

Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Eladó házat keresel Káptalantótin? Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! Eladó ingatlant keres Balatonon? Eladó ház Káptalantóti településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is.

9 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Gyulakeszi területén az Ingatlannet kínálatában. Jelen pillanatban több házat hirdettek meg eladóként a településen, mint kiadóként. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó, kiadó házak az ország egész területén.