Otthon centrum bonyh%C3%A1d

Rendkívüli hosszabbított nyitvatartás a NAV-nál - Az szja-bevallás határideje közeleg . 07:23 A személyijövedelemadó (szja)-bevallás közelgő határideje miatt a személyes ügyintézés mellett az adóhivatal még hétvégén is telefonos segítséget nyújt - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t. A NAV oldalán nagyon nehezen fogod megtalálni a NAV Pécs Ügyfélszolgálat nyitvatartási idejét, ezért segítségként megkerestem Neked. Keddtől a NAV központi ügyfélszolgálatai hétköznaponként reggel fél kilenctől este hatig tartanak nyitva – a következő két péntek kivételével, amikor 11.30-ig várják az ügyfeleket. 24.hu. Hosszabbított nyitvatartás a NAV-nál. 20. 2017.05. kerület, Dózsa György út 128-130., XIV. Adás: 2020. 14.

kerület, Dob utca 75-81. A NAV csökkentett nyitva tartással várja az ügyfeleit a fővárosban és a megyeszékhelyeken Fotó: Szabó Gábor - Origo A fővárosi (IX. 2012. 16:43 A magánszemélyek reggel 8.00 órától 18.00 óráig kérhetnek segítségek a nyomtatványok kitöltésével kapcsolatban, de csekk igénylésére és ügyfélkapu nyitásra is lehetőség lesz. oldalán.

A NAV oldalán nagyon nehezen fogod megtalálni a NAV Debrecen Ügyfélszolgálat nyitvatartási idejét, ezért segítségként megkerestem Neked. NAV Debrecen Ügyfélszolgálat nyitvatartása, a debreceni NAV Ügyfélszolgálat pontos címe, levelezési címe és telefonszáma. kerület, Gvadányi utca 69., KAVIG, VII. 05. Rendkívüli nyitvatartás a NAV-nál az szja-bevallás miatt 2017.05.02. NAV Pécs Ügyfélszolgálat nyitvatartása, a pécsi NAV Ügyfélszolgálat pontos címe, levelezési címe és telefonszáma. 2. kerület, Vaskapu utca 33-35., XIII. 03. Visszavonásig heti 25 órában várják az ügyfeleket. Híradó - CTV Rövidebb ideig tart nyitva a NAV központi ügyfélszolgálata. Meghosszabbított nyitvatartás a NAV-nál az szja-bevallás idejére - Május 6-tól 20-ig hétköznaponként rendkívüli nyitva tartással várják az ügyfeleket.

A rendkívüli nyitvatartás célja, hogy a felmerülő kérdésekre, a lehető legrövidebb időn mindenki választ kaphasson – emelte ki az államtitkár – olvasható az MTI. Jogi Fórum / MTI Keddtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatai rendkívüli, hosszabbított nyitvatartással várják ügyfeleiket. ), és a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok módosított nyitvatartása: