Id%C5%91sek otthona miskolc tapolca

A harmadik helyen Szinetár Dóra és Angyal András végzett.

RTL KLUB - Szombat Esti Laz 2006. december 16 VHS kazettáról digitalizálva. Szombat Esti Láz: Holtverseny alakult ki az első helyen A zsűri nem tudott dönteni a Szombat Esti Láz ötödik adásában, hiszen Szinetár Dóra és párja, valamint Rezes Judit és táncpartnere is maximális pontszámot kapott.
Elnézést a minőségért de LP-ben lett felvéve és másodjára vagy harmadjára lett átkonvertálva mert egyszer le lett mentve reklámok nélkül, egyszer a YT nem fogadta el és most ide töltöm fel címkék: ... a 9 és 1/2 randi és az A nyomozó című filmekben. Szombat esti láz : Rezes Judit és Lehoczky György rajongói oldal. Rezes Judit és Lehoczky Gyuri is vastapssal zárta táncukat, Keleti Andrea állva fejezte ki tetszését.

A finálé napján kettős érzelmekkel indult neki mindenki az estének, de hogy pontosan mi történt a kulisszák mögött, azt most megmutatjuk.


Szerinte a színésznő és profi partnere mutatták a Szombat Esti Láz idei adása alatt a legösszeszokottabb páros képét, a döntőben táncolt jazzel pedig a műsor legszebb pillanatait okozták. Rezes Judit vehette át a Szombat Esti Láz trófeáját táncpartnere, Lehoczky György oldalán. Táncpartnereik profi magyar táncosokból, valamint feltörekvő ifjú versenyzőkből (nagyrészt az előbbiek tanítványai) kerülnek ki. A Szombat esti láz az RTL Klub táncos showműsora, amelyben nyolc közismert ember lép a táncparkettre, hogy megmutassa tánctudását a közönségnek. Sziasztok! Rezes Juditot táncos múltja miatt főnyereménynek tartotta Lehoczky György már az adás előtt is, és a rumbájuk után bizony a zsűri is elismerőn bólintott, Keleti Andrea egyenesen profinak vélte …

Szombat Esti Láz 2014 első adás: Rezes Judit és Lehoczky György - video. Szabó Győző és Karcagi Dalma éppen csak lemaradt a győzelemről, ők lettek a másodikak. A színész mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb apa és támogató férj legyen, épp ezért még a munkájából is próbált kicsit visszavenni. A nézők szavazatai alapján Rezes Judit vihette haza a Szombat Esti Láz trófeáját. Szombat esti láz; tév ... Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeke tavasszal született. Rezes Judit közösségi sztáradatlapja.

148 likes.