Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Kossuth Rádió hallgatása online, milyen zene szól éppen, lejátszási lista a zenékről melyek korábban szóltak.
A Kossuth rádió 2018 szeptemberében, a csatorna megújult műsorstruktúrájának egyik fontos elemeként indult új műsorában a kérdező szerepét nem elsősorban a szerkesztő-műsorvezető, Marton Adrienn vállalja magára, hanem a házigazda. Maradjak belépve ... Vatera.hu Sokféle színvonalas magyar podcast műsor Litkai Gergely podcast. A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen! A második világháborúnak mindjárt a kezdetén (1941. szeptember 29-én, a pákozdi csata emléknapján) felállítottak egy magyar nyelvű rádiót Moszkvában Kossuth Rádió néven. A médiaszolgáltatási tevékenységet és a műszaki fejlesztést a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja. ... - Adott műsor hallgatása: kattintás a hozzá tartozó időkódon (figyelem: a hoszabb műsorok lassabban töltődnek be, pl a 3 órás 6-8 mp-ig). Az elhangzott dalokat a Most szól menüpontban visszakeresheted, valamint lehetőséged van a műsorújságban 1 hétre előre megnézni, hogy milyen műsorok lesznek az egyes rádiókban. Válasz: A közmédia saját készítésű műsorait a www.mediaklikk.hu oldalán követheti, az első adásba kerülés napjától 60 napig lehet visszanézni és visszahallgatni. Online rádió oldalunkon gondos válogatást követően közel 100 rádiót gyűjtöttünk össze neked. Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió szerkesztője, a Vendég a háznál című műsor gazdája kapta elsőként a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Halld a magyar szót, hallgasd az MR1 Kossuth Rádió Hangtárát az időkódokra kattintva, valamint sok-sok egyéb magyar nyelvű adót a rádiómátrixban!
Elfelejtettem a jelszavam. Rádiók nagy részénél láthatod, hogy épp milyen dal vagy műsor szól. A német csapatok előretörése miatt hamarosan át kellett telepíteniük Ufába, Baskíriába.Ez a műsor a moszkvai rádió magyar nyelvű adásától függetlenül működött. Házigazdaként neves szakértők, elismert és … Hibás email cím vagy jelszó! Kossuth Rádió csatorna tv műsorújság 5 napos áttekintéssel, kiemelt műsorok, ajánlók mától 2020.06.11 - 2020.06.15 Hogyan tudom visszahallgatni a közmédia rádió-, és tv műsorait, ha lemaradtam, róla?
Megújultunk! által alapított Tőkéczki László-díjat; az elismerés ünnepélyes átadóját Budapesten tartották hétfőn – közölte az MTI A stand-up comedy műfajának is otthont adó szórakoztató műsorban neves sztárjaink mellett találkozhatnak mindazokkal, akik ma a kabaré műfajában a legjobbak közé tartoznak. Válogatott Kossuth rádió linkek, Kossuth rádió témában minden!
Rádiózz és tévézz ingyen az interneten!