Kulcs telep%C3%BCl%C3%A9s v%C3%A9lem%C3%A9nyek

Nyitva: Hétfő: 11.00-tól - 16.00-ig. 2028 Szob, Árpád u. Étlapján számos tradicionális magyar étel található. Az 1906 óta üzemelő étterem-vendéglő szeretettel várja Vendégeit! mindenkinek jár.

: 27/630-860.

Az étterem egész évben várja betérő vendégeit, valamint 150-170 fős téliesített, fűthető, komplett multimédiás felszereltséggel rendelkező sörkert ideális helyszíne lehet bármilyen nagyobb összejövetelnek, rendezvénynek. Budapestet a Balatonnal összekötő 7-es út mellett, Agárd szívében található. Kedvező árak – üdülési csekk elfogadóhely!
Töltsön el egy ki időt történelmi környezetben és élvezze az ízek sokszínűségét. A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete nyilvános liciteljárás útján értékesítésre hirdeti meg az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező, 2628 Szob, Árpád u. 16., Hely jellege: borozó, étterem… A páratlan dunai panorámával rendelkező Rózsakert Étterem magas színvonalú, ínyenc gasztronómiával, különlegességekkel várja kedves vendégeit.

Minden eseményre a vendégekkel leegyeztetett megfelelő étel-, illetve italsort állítunk össze, amely az alkalomhoz illik. A legjobb éttermek - Szob, Magyarország. Nádasdy étterem – Hagyományos magyar ízekkel, rendezvényekkel várjuk vendégeinket egész évben a sárvári termálfürdő városában.

Kedd-Szombat 11.00-tól - 20.00-ig . Nádas Falatozó & Bor Bár Szob értékelése.

Herfli söröző&pizzéria - Árpád út 20, Szob, 2628 - Rated 4.8 based on 148 Reviews "Dupla sajtburger, ahogy én szeretem!

A Csárda kétszintes építmény, melyben két összenyitható különterem biztosít helyet a vendégek számára. A Nádas Csárda tiszaújvárosi étterem, melyet 2006 – ban nyitottuk meg. A Stefánia Étterem teljes körű vendéglátást biztosít Jakabszálláson családi összejövetelekre, esküvőkre, konferenciákra, üzleti tréningekre a vendégek igényeinek megfelelően elegáns büféasztalos megoldással illetve hagyományos felszolgálással.

Amennyiben Önnek ételallergiája van, kérjük jelezze felszolgálójának! Pizza csillagos 5! Kedvező árak – üdülési csekk elfogadóhely! A Napfény Étterem a hét minden napján 9-tól 22 óráig várja kedves vendégeit.

Nem titkolt célunk, hogy házias ízeinkkel a mindennapjaik és az ünnepnapok részeivé is váljunk, ezért egyik fő profilunkként családi-, és céges rendezvényekre sültes-, illetve hidegtálak készítését is vállaljuk.

Tel.

Ez a weboldal sütiket (cookies) használ ahhoz, hogy a weboldal megfelelően működjön, továbbá az oldalt felkereső látogatók számára a legjobb felhasználói élményt lehessen biztosítani. Jártál már itt? Olvassa el a Tripadvisor utazói által írt értékeléseket Szob legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. A Nádas Étterem Budapesttől 45 km-re Agárd központjában - a 7-es fő út és a vasútállomás között - a Velencei-tótól 50 m-re helyezkedik el. 1. helyezett az 1 szobi étterem közül. A legjobb éttermek - Sárvár, Magyarország. Szervízdíjat nem számítunk fel. Nádas Vendégl és Restaurant Jakabszáláson található.

Szob Árpád utca 16
Az étterem előtt ingyenes a parkolási lehetőség. Fél adag étel rendelése esetén a teljes ár 70%-át számoljuk! Elhelyezkedését tekintve az étterem a tiszaújvárosi Thermál Fürdőtől mintegy 200 m-re található. Nádas Falatozó, a családi- és céges rendezvények főszakácsa!

Kőbánya (X. kerület) legrégebbi vendéglője, a Torockó Vendéglő. 2,2 E ember kedveli. 9. szám alatt található, 578/4 hrsz-ú, 571 m2 területnagyságú, kivett lakóház és udvar megnevezésű ingatlanát . Pacxal, babgulyás. 385 ember járt már itt. Nádas-Mázas Falatozó kínálata,elérhetősége és nyitva … Keressen minket bizalommal.

Olvassa el a Tripadvisor utazói által írt értékeléseket Sárvár legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. 9. Írd meg a véleményed! Nádasdy étterem – Hagyományos magyar ízekkel, rendezvényekkel várjuk vendégeinket egész évben a sárvári termálfürdő városában.

Szállást keres, vagy rendezvény helyszínt? Nádas Étterem Agárd, Agárd, Fejer, Hungary.