Pikant%C3%B3 %C3%A9tterem %C3%A9tlap

KISIRTÁSPUSZTAI HEGYI MENEDÉKHÁZ ÉS SÁTORHELY. 22.) SZÁLLÁSDÍJAK EMELETES ÁGYAS SZOBÁBAN. A turistaház.
Képek: Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház és Táborhely - Nagybörzsöny. Kisirtáspusztai hegyi menedékház és táborhely A felújított házak a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában találhatóak. A Börzsöny információs kapuja, hírek, programok, börzsönyi turisztikai információk. A fényképen látható nagybörzsönyi szállás (Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház és Táborhely) szolgáltatásai: Családbarát szálláshely; Gyermektábor; Erdei Iskola; Ifjúsági szállás; Programszervezés. A fotók nagy felbontásban is megtekinthetők. A házakban a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában összesen 30 fő szállásolható el, továbbá 70 … Kisirtás, Nagybörzsönyi Erdei Vasút, Fedett asztal padokkal Eddig: 0.0 km| 0 perc Tovább enyhén balra északra ezen gyalogút 3: 10. A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű közjóléti fejlesztési koncepciónak, amelyben egyszerre készülnek vonzó turisztikai attrakciók és korszerű, elérhető árú erdei szálláshelyek.

Letöltés: ele-track.gpx POI-track.gpx track.gpx route.gpx. Ma már csak romjai találhatók meg. kerületi önkormányzat tulajdonában álló Csúcs-hegyi pihenőház (Menedékház u. A Börzsönyben, egészen pontosan a Hosszú-völgyben fekvő Kisirtáspusztai Hegyi Menedékházak eredetileg szolgálati, erdőőri lakásként, raktárként, istállóként működtek a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelye mellett. 1. A nagybörzsönyi kisvasút, Magyarország egyetlen csúcsfordítós vasútvonala, tavaly ünnepelte 105. születésnapját. A Zsíros-hegyi turistaház egykori turistaház a Budai-hegységben, Nagykovácsi és Solymár között (közigazgatásilag utóbbi területén), 420 méterrel a tengerszint felett.

POI keresés az útvonal mellett. Szezon előtt megújult a kisirtási menedékház. tölti be.. A turistaház az irodalomban. Furucz Zoltán 0 Comments. 1. 2015. 1992-ig működött, akkor új tulajdonosa lebontatta és magánházat építtetett a helyére. A házakban a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában, összesen 30 fő szállásolható el, továbbá 70 fő … Kép mentése az útvonalról . / A kisirtáspusztai hegyi menedékház / A kisirtáspusztai hegyi menedékház Szólj hozzá elsőként! 2018.01.15-től érvényes Árjegyzék. 06. 11. Tőle északra, a Zsíros-hegy csúcsán maradékából emlékművet emeltek Kauzál Istvánnak, a ház felépítését felkaroló asztaltársaság elnökének. A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű közjóléti fejlesztési koncepciónak, amelyben egyszerre készülnek vonzó turisztikai attrakciók és korszerű, elérhető árú erdei szálláshelyek. Kézműves Sajtosház Nagybörzsöny, Bernecebaráti, Pest, Hungary.

Permalink az útvonalhoz. Szállásdíj felnőttek részére 3 800 Ft/fő/éj. Kisirtáspusztai hegyi menedékház – Ipoly Erdő Zrt. / A kisirtáspusztai hegyi menedékház / A kisirtáspusztai hegyi menedékház Add comment . Újratervezés. Magasságprofil mentése. The Hut. Nagybörzsönyi turistaszálló - Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház és Táborhely: 2634 Nagybörzsöny, Kisitáspuszta - Tolmács hegy A szállás szolgáltatásai: Családbarát szálláshely; Gyermektábor; Ifjúsági szállás; Programszervezés; Főzési lehetőség. A Tolmács-hegyi csúcsfordító közelében lévő Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház, a Zebegényi Sátortábor és a panzió jellegű Tóvik Vendégház szolgáltatásaik, felszereltségük és a magas minőségi kiszolgálás által váltak kedveltté. 02. Emlékét emléktábla őrzi a kerítésfalban, és róla kapta nevét a Menedékház utca is.Funkcióját részben a III. 2014. 12. Vissza a listához. Felső Ház árlista 1. Kisirtáspusztai hegyi menedékház – Ipoly Erdő Zrt. Szállásdíj gyermekeknek (4-14 éves korig) 3 200 Ft/fő/éj Nagyoroszi - Kisirtáspusztai Menedékház Mentve:2019-01-27 18:21. Kisirtás, Nagybörzsönyi Erdei Vasút Indulj el délkeletre ezen gyalogút 2: 10. Puzsár Cecília Sajtosháza A Tolmács-hegyi csúcsfordító közelében lévő Kisirtáspusztai Hegyi Menedékház, a Zebegényi Sátortábor és a panzió jellegű Tóvik Vendégház szolgáltatásaik, felszereltségük és a magas minőségi kiszolgálás által váltak kedveltté. A Börzsöny információs kapuja, hírek, programok, börzsönyi turisztikai információk.
Kisirtáspusztai hegyi menedékház, 10. 724 ember kedveli.