%C3%96nkorm%C3%A1nyzat polg%C3%A1rmesteri hivatal k%C3%BCl%C3%B6nbs%C3%A9g

Online ételrendelés, vacsora és ebéd házhozszállítás egyszerűen és gyorsan. Share photos and videos, send messages and get updates. 18 éve nálunk | pizza, olasz, magyaros, hamburg

Az ételrendelést követően a választott étterem már készíti is Neked az ételt, a futárszolgálat pedig eljuttatja hozzád amilyen gyorsan csak lehet. Rendelj online ebédet vagy vacsorát a NetPincér oldalán - mobilon is! Néhány kattintás és már úton is van feléd a … éttermeiből. Olvassa el a Tripadvisor utazói által írt értékeléseket Budapest legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján.

Create an account or log into Facebook. 50minutes. Az étterem jelenleg zárva tart. Connect with friends, family and other people you know. Ételrendelés és pizza rendelés Budapest - VI. 18 éve nálunk | pizza, olasz, hamburger, magyaros, nemzetközi, vegán, Ételérzékenyeknek is, algida, Fényképes étlap. 9.4 1517 értékelés.

Nyitva: 10:30 - 22:30 . A legjobb éttermek - Budapest, Magyarország. Átl. Min.
rendelés 900 Ft. Szállítási díj 0 Ft. Előrendelés. Ételrendelés és pizza rendelés Budapest - VIII. Don Pepe - Kálmán Imre utca. Rendelj online ebédet vagy vacsorát a NetPincér oldalán - mobilon is! szállítási idő 49 perc.
éttermeiből.