Plat%C3%A1n hotel s%C3%A1rv%C3%A1r

Balaton ≈ 15 perc gyalog Galérius Fürdő ≈ 5 perc autóval Belváros Plaza ≈ 10 perc gyalog Siófoki Nagystrand - Aranypart ≈ 970 méter Szállás a Balatonnál Siófokon! A Lesence-patak partján álló villa finn szaunával, beltéri és kültéri medencével kínál alternatív wellnesst azoknak, akik nem vágynak a nyüzsgő balatoni strandokra. Ezt a cikket szerkesztve mi is romantikus hangulatba keveredtünk, és még Valentin-nap sem kellett hozzá. A teljes listát itt tekintheti meg: Lake Balaton - romantikus hotelek.

Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

A Balatoni Riviéra partszakasz gyöngyszeme Alsóörs. Ételkínálatukban a Balaton-felvidék ízei keverednek a mediterrán ízvilággal. Vannak helyek, ahol télen-nyáron jó kettesben elbújni. Felújított kúria a Káli-medencében, kis vendégház a szőlőültetvények között, családi szálloda a noszvaji völgyben, baldachinos lakosztály a Dunakanyar egy eldugott csücskében. Előrefizetés nélkül. iroda@szallasvadasz.hu (+36-1) 457-8450 2-3 éjszaka. Romantikus wellness hétvége pároknak a Szállásvadász ajánlásával - Foglalj romantikus szállás vagy romantikus wellness akcióink közül! Minden szoba más stílusban van berendezve, de alapvetően a rusztikus-romantikus hangulat dominál a szobabelsőknél. . A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. A(z) Mala Garden Hotel, a(z) Lotus Therme Hotel & Spa és a(z) Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz remek értékeléseket kaptak azoktól az utazóktól, akik Lake Balaton romantikus hotelei között keresgéltek. 22 romantikus szállás Tihany környékén Gyors visszaigazolás közvetlenül a szállásadótól Ingyenes szállásfoglalás akár azonnal SzállásKérés.hu ... tiszta, külön bejáratú lakrészek kiadók 4-12 főig.

Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a fényképeket, és foglalja le szállását Lake Balaton legjobb romantikus hotelében a Tripadvisoron. A legjobb romantikus hotelek - Lake Balaton, Magyarország. KÉRDÉSED VAN? Ha nyaralni, üdülni vagy egyszerűen kikapcsolódni szeretne a Balatonnál, jó helyen jár, válasszon …