R%C3%A9m polg%C3%A1rmesteri hivatal

A Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadára a jegyértékesítés a mai napon indul.

Aki az elsők közt váltja meg belépőjét a jövő nyár előadásaira a Reök-palotában, egyúttal az idei Ajándékkoncertre is biztosíthatja helyét.

Bemutatták a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as műsorát Az operától kezdve a zenés és a prózai darabokon át a családi előadásokig összesen kilenc produkciót tűz műsorára a fesztivál. A Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadának Dóm téri előadásai elmaradnak, mivel azok megtartása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt lehetetlenné vált, ám az Újszegedi Színpad előadásainak megtartására még van remény, azok tekintetében később határozunk. A szervezők döntésének értelmében a jegy- és bérlettulajdonosok az alábbi lehetőségek közül választhatnak: 1.) Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns. A Játékok számára kiemelten fontos a nézők véleménye, ezúttal a koronavírus kulturális életre gyakorolt hatásáról kérdezik a színházbarátokat. Elmaradnak a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadra meghirdetett Dóm téri előadásai - jelentette be a fesztivál igazgatója pénteken. Érdekesség, hogy a művet már 1965-ben, 4 évvel a 11 Oscar-jelölést besöprő filmadaptáció megjelenése után bemutatták a Szegedi Szabadtérin.

A 24.hu legfrissebb cikkei szegedi szabadtéri játékok témában. Mégis megtartják a Szegedi Szabadtéri Játékokat.

szegedi szabadtéri játékok koronavírus színház. Herczeg Tamás online sajtótájékoztatóján azt mondta, a fesztivál 1959-es újraindítása óta nem volt ilyenre példa. See all 86 photos taken at Szegedi Szabadtéri Játékok by 761 visitors. A járvány okozta helyzet drasztikusan átrendezte a hétköznapokat, nem kímélve a színházakat és azok működését. Kelt: 2020.05.29 Tót Rózsa.

újságíró. Részletek Megosztom Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadának Dóm téri előadásai elmaradnak, mivel azok megtartása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt lehetetlenné vált. A szegedi Dóm téren mutatták be Magyarországon először Andrew Lloyd Webber varázslatos művét. A Szegedi Szabadtéri Játékok hazánk legnagyobb befogadóképességű és legjelentősebb szabadtéri színházi fesztiválja. A mai Kormányinfón elhangzottak alapján a járványhelyzet miatt 2020. augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani, ennek értelmében a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadának megtartása ellehetetlenül.

2020. Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as évadának Dóm téri előadásai elmaradnak, mivel azok megtartása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt lehetetlenné vált. Nehéz időszak áll a Szegedi Szabadtéri Játékok mögött, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Dóm téri előadásokat le kellett mondaniuk. 2020. május 1. Varázslatos hangulat, felejthetetlen élmények a szabad ég alatt, az ország legnagyobb csillagtetős színpadán. 1931. június 13-án tartották az első előadást a Fogadalmi Templom előtt, ezt követően a szabadtéri produkciók minden év nyarán Szeged fő kulturális eseményét jelentették.