Sikl%C3%B3si v%C3%A1r klip

Eladó házat keresel Debrecenben? Vevőket biztosítunk az Ön eladó balatoni ingatlanára. A kiegészítőhöz vidéken 25, Budapesten és környékén 50 kredit értékű kiemelést adunk minden nap.

Az ingatlan belső felújítása nagyrészt megtörtént.

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.

Iratkozz fel ingyenes ingatlan hirdetésfigyelőnkre az ingatlanROBOT.hu portálon. Újdonság! Tetőfedése cserép. Nagyhuta - eladó lakások, eladó házak, kiadó lakások és kiadó házak az ingatlanROBOT kinálatában A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően!

Eladó házak oldala

További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Eladó családi ház Nagyhuta.

Eladó házat keresel Nagyhután?

Eladó Családi Ház Nagyhuta Nagyhután kis családi ház elado Zemplén egyik csendes részén eladó felújítás után nyaralásra is használható családiház. Nagyhután kis családi ház elado: Zemplén egyik csendes részén eladó felújítás után nyaralásra is használható családiház. Kiadó lakásokat kiegészítő vásárlása nélkül hirdethetsz sima hirdetési keretedből. a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken és eladná, úgy … A ház autentikus gerendás mennyezete nagyon szép állapotban van. Eladó egy tetőtér beépítéses ház Sárospatak Bodroghalász felé egy 341 m2 és 4 szobás összkomfortos családi ház, 629 m2 kerttel, és két garázzsal. 0 db eladó ház Nagyhuta területén az Ingatlannet kínálatában.

Az ingatlan 2008-ban épült Ytong téglából és tufakőből , porotherm födémmel , 840 nm-es telken. Ár 4.900.000 Ft. 2 szobás, foldszintes, állapot: felújítandó. Délegyházán 3 lakásos, felújított családi ház eladó 15.

A három szinten található 5 szoba , nappali-konyha-étkező, két fürdőszoba , tárolók. Eladó lakás, ház és egyéb ingatlan típusok. INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.hu-n. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!

Iratkozz fel ingyenes ingatlan hirdetésfigyelőnkre az ingatlanROBOT.hu portálon. Az udvaron egy nyári konyha, garázs, és egy kővel kirakott pince is található. Magánszemélyek és ingatlanközvetítők hirdetései egy helyen. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Amennyiben Önnek eladó ingatlana (ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek, vízparti,- panorámás ingatlan) van, a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton északi. Eladó és kiadó ingatlanok Nagyhután széles választékban, 1 db fényképes nagyhutai ingatlanhirdetés a Startlakon.



1-1 hirdetés az 1 eladó nagyhutai ház hirdetésből.

MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!

1728 eladó debreceni ház hirdetés az ingatlan.com-on. 5.4K likes.

Eladó Házak, Budapest, Hungary. Eladó Mezőkövesdi luxus 343 nm-es családi ház!! Az ingatlanba a közművek bevannak kötve de a gáz csonk a kerten belül található.
Referens Piroska József +36 70 716 Mutasd 9091 . Telefonszám Hibás telefonszám formátum! Az ingatlanba a közművek bevannak kötve de a gáz csonk a kerten belül található.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó házat keresel Nagyhután? Nagyhuta. Fürdőszobával rendelkezik. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Kiadó ház Nagyhuta településen és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Kedvencem.

69 000 000 Ft . Teljes név A mező kitöltése kötelező. E-mail cím Hibás e-mail formátum!

Eladó és kiadó ingatlanok Nagyhután széles választékban, 1 db fényképes nagyhutai ingatlanhirdetés a Startlakon. Eladó Családi Ház Nagyhuta Nagyhután kis családi ház elado Zemplén egyik csendes részén eladó felújítás után nyaralásra is használható családiház.

2 szobás. Csöndes és biztonságos rendezett szép környezetben.

Képpel, alaprajzzal, több oldalra áttöltéssel! Teljes … Füzérkajatán családi ház eladó: Zemplén csendes kis falújában a Füzéri vár közelében eladásra kínálunk egy hosszú építésű családi házat. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó nagyhutai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.

Lépj kapcsolatba a hirdetővel. Eladó házat keresel Nagyhután?

Az ingatlanba a közművek bevannak kötve de a gáz csonk a kerten belül található. Eladó ingatlan hirdetésedhez új építésű kiegészítőt kell venned. Eladó ház Nagyhután. Eladó ház-azonnal költözhető, tehermentes: Pálháza központjában , a Zemplén szívében eladó ez a kedves kis családi ház. 3 131 db Budapesti eladó ház, házrész hirdetés az otthonterkep.hu-n.

0 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Nagyhuta területén az Ingatlannet kínálatában. Nagyhutai kiadó ház az ingatlanbazar.hu oldalon. Eladó házat keres Budapesten?
Hirdesd meg eladó lakásod, eladó családi házad, vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.