Zacsk%C3%B3s l%C3%A1ngos recept gasztroangyal

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Eladó Ház, Ebes Eladásra kínálok Ebes csendes kis utcájában egy 1380m2 szabályos telken fekvő családi házat! Az átlagárat a 80-119 m 2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki. Eladó családi ház Ebesen Új otthont keresel Ebesen, és fontos, hogy legyen saját udvar, és tágas tér? Ebesi eladó nyaraló az ingatlanbazar.hu oldalon.

Eladó házat keresel Ebesen? 22 eladó ebesi ház hirdetés az ingatlan.com-on.

A négyzetméterár 21%-kal magasabb, mint 3 éve 2017-ben.
Ügyfeleink mondták "Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával.

Az adott keresésben jelenleg … Eladó házak Ebes - ingatlan.com Eladó és kiadó ingatlanok Ebesen. 28 eladó ebesi ház hirdetés az ingatlan.com-on.

Eladó nyaraló Ebes településen és Hajdú-Bihar megyében.

Ebesi eladó házak esetében a parkolásnál leggyakrabban udvarban van megadva a hirdetésekben. A tető a legutóbbi felújításkor bitumenes zsindely borítást kapott, ami jelenleg is kifogástalan állapotban van. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. 28 eladó ebesi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak).

Az ingatlan 1980-ban beton alapon téglából épült, szerkezetileg jelenleg is remek állapotnak örvend. Nézd meg a 32 fényképet erről a eladó házról mely 140m2, 5+1 fél szoba 38 000 000Ft Ebes címen található. Válogasson a dh.hu legfrissebb ingatlanjai közül! Eladó házat keresel Ebesen? Jelenleg 28 ház található. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó Ház Ebes Ebesen, a 4-es főút közelében, eladó egy 75 nm alapterületű, 2 különnyíló szobás, étkezős, főzőfülkés, vegyes tüzelésű kazánnal fűtött, redőnyös, fa nyílászárós, nagy teraszos családi ház, 972 nm-es telken.

Eladó ebesi házak.
Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ebes, Tóth Árpád utca, 140 négyzetméteres, tetőtér beépítéses, 4+1 szobás családi házat kínálok megvételre. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod!

Eladó ház Ebes településen? Eladó Ház, Hajdú-Bihar megye, Ebes, Fő utca Ebes, Hajdú-Bihar megye, Észak-Alföld Eladó Ebes központjában 2 szobás összkomfortos ház 750 m2-es telekkel.

A családi házak ideálisak gyermekes családoknak. Eladó házat keresel Ebesen?

Eladó Ház, Hajdú-Bihar megye, Ebes Ebes, Hajdú-Bihar megye, Észak-Alföld Ebes , Tóth Árpád utca, 140 négyzetméteres, tetőtér beépítéses, 4+1 szobás családi házat kínálok megvételre. A 150 négyzetméter alatti alapterületű eladásra kinált házak általában 3 szobásak. Eladó ház Ebes településen?