Sof%C5%91r %C3%A1ll%C3%A1s s%C3%BCmeg

Akadálymentes változat. Pozsgai Ákos. Hasznos információk Állásajánlatok. Kiskunhalas Város Önkormányzata | Minden jog fenntartva. A járványügyi mobil kórház építése bő egy hete kezdődött. Friss hírek a koronavírusról. Adatvédelem Újdonságaink . 1. | CneXt CMS portálrendszer Oldalunkat eddig 1 065 783 alkalommal látogatták meg. Hírvilág mostanában. A Kórház és a járóbeteg szakellátás belépési – és főbb közlekedési csomópontjain, újabb kézfertőtlenítő automaták kerültek kihelyezésre, amely a megelőzést, illetve a megfelelő kézhigiénét biztosítja. TIOP-2.2.8.A-15/1 „Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása” tárgyú felhívás keretében 45,02 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Siklósi Kórház Humán-Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. Közbeszerzés. 3 céget talál konténer kifejezéssel kapcsolatosan Kiskunhalason .

A kiskunhalasi kórházban százötven beteget tudnak ellátni egyszerre, abban az esetben ha a járvány miatt a kórházak már nem bírnák a terhelést. Legfrissebb hírek. Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza - Dr. Monszpart L. u. 3 céget talál konténer kifejezéssel kapcsolatosan Kiskunhalason településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Bármikor megkezdheti működését a kiskunhalasi mobil járványkórház . Felhúzásáról a koronavírus-járvány magyarországi megjelenését követően döntött a kormány. Már meg is érkezett egy konténer a kishunhalasi kórház elé, ahol eddig egy szűrősátorban ellenőrizték a lehetséges koronavírus-gyanús embereket. Pozsgai Ákos . koronavírus . Előjegyzés. Kezdőlap; Kategóriák . Navigáció Arany Oldalak.

mobil konténer kórház . Tervezte és készítette: Connextion Kft. Bács-Kiskun Megyei Kórház Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Oktató Korháza. 1., Kiskunhalas, 6400 - Rated 3.9 based on 2 Reviews ":)"