Szombathely gy%C5%91r k%C3%A9zilabda

Telefon: 0630/436-3542, 0627/355-322 *Sólyomsziget Vendégház 2626, Nagymaros Sólyomsziget, üdülő-telep 36. 2626, Nagymaros, Selmecbánya utca 17. Nagymaros pedig hangulatos kis utcácskáival, pincesoraival, a Tájházzal, Templommal, Kálvária dombbal, stranddal varázsolja el az idelátogatókat. Gesztenye Vendégház Nagymaros. Az nyáron hűtött, … A Gesztenye Vendégház a híres nagymarosi szelíd gesztenyésekről kapta a nevét, és csupán néhány perces sétára fekszik a közeli erdőtől. Featuring free private parking, the vacation home is in an area where guests can engage in … A Börzsöny Vendégház köszönti honlapján! A Gesztenye Vendégház a híres nagymarosi szelíd gesztenyésekről kapta a nevét, és csupán néhány perces sétára fekszik a közeli erdőtől. 5 km-re a Julianus-kilátótól, fantasztikus erdei környezetben található a Gesztenye Vendégház, amely nevét a közeli Gesztenyés tanösvényről kapta. Édeske Alíz Cukrász Műhelye, Nagymaros. 3,1 E ember kedveli. Gesztenye Vendégház Nagymaros jest przyjazny zwierzętom, zapewnia komfortowy i miły pobyt dla Ciebie i Twojego małego zwierzątka. Fenyőalja Vendégház, Őriszentpéter . (9) 22/04/2020 . A szállástól 10 perc séta távolságra van a Gesztenyés tanösvény, illetve egy kilátópont, ahonnan belátható szinte az egész Dunakanyar.

5 km-re a Julianus-kilátótól, fantasztikus erdei környezetben található a Gesztenye Vendégház, amely nevét a közeli Gesztenyés tanösvényről kapta. Gesztenye Vendégház, Nagymaros . A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta. Gesztenye Vendégház Nagymaros jest przyjazny zwierzętom, zapewnia komfortowy i miły pobyt dla Ciebie i Twojego małego zwierzątka. Nevét a … 15.

Címkék. Dom gościnny udostępnia miejsca parkingowe bez dodatkowych kosztów.

A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta.

Málnás Vendégház-Raspberry Guesthouse Chalet with garden in Nagymaros, near the forest and marked hiking trails and bicycle paths.

Nevét a híres nagymarosi szelíd gesztenyésekről kapta és a háztól tíz percnyi sétára, az erdőben található a Gesztenyés tanösvény. Keress egyedi szállásokat, ahol helyi házigazdáknál szállhatsz meg 191 országban. A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta. A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta. 5/6. Gesamte Unterkunft in Nagymaros, Ungarn. A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta. Patyolattiszta szálláshely; SZÉP kártyáddal is fizetheted. 3,1 E ember kedveli.

Gesamte Unterkunft in Nagymaros, Ungarn. Rohanó világunkba egy kis nosztalgikus pihenés A Duna-part 1 km-re, a Királyréti kisvasút 1,5 km-re fekszik a szállástól, és a Börzsöny túraútvonalai is elérhető közelségben vannak. Gesztenye Vendégház Nagymaros 2626 Nagymaros, drumul Szálloda utca 160 (Ungaria) Rohanó világunkba egy kis nosztalgikus pihenés A Moson Patak Vendégház Nagymaroson, erdei környezetben várja vendégeit.

A Duna-part 1 km-re, a Királyréti kisvasút 1,5 km-re fekszik a szállástól, és a Börzsöny túraútvonalai is elérhető közelségben vannak.

Kajak és kenubérlésre is van lehetőség (Nagymaros és Kismaros). It is located in a tranquil setting, 12 km from the train station and approx. Gesztenye Vendégház Nagymaros.

Located in Harkány, just a 15-minute walk from Harkány Thermal Spa, GESZTENYÉS Vendégház has accommodations with a garden, barbecue facilities, a terrace and free WiFi. Az nyáron hűtött, … Romantika, nyugalom és béke. Klimatyzacja jest dostępna we wszystkich pokojach, aby upewnić się, że będziesz czuć się … Gesztenye Vendégház Nagymaros. Saslak Vendégház, egy hely ahol megáll az idő. Málnás Vendégház-Raspberry Guesthouse Chalet with garden in Nagymaros, near the forest and marked hiking trails and bicycle paths. Az nyáron hűtött, … A Gesztenye vendégház Nagymaroson, a Börzsönyben található, nevét a helyi szelíd gesztenyésekről kapta. Galéria. Itt újra hallod szíved szavát. A háztól 10 perc kényelmes sétával elérhetjük a Dunapartot, és egyben a kerékpár utat is, mely a Duna mellett halad. Nagymarosi Vadszőlős Vendégház – 2626 Nagymaros Mainzi u. 2626 Nagymaros, Szálloda út. Őszi estéken és kora hajnalban a teraszról lehet hallani a szarvasok bőgését. A Gesztenye vendégház azoknak nyújt ideális kikapcsolódást, akik szeretik az aktív pihenést, szeretnek elbújni a világ elől, és szívesen megmutatják a gyermekeiknek, milyen idilli tud lenni a falusi élet. A szállástól 10 perc séta távolságra van a Gesztenyés tanösvény, illetve egy kilátópont, ahonnan belátható szinte az egész Dunakanyar. 2020. jún. Mindenhol otthon az Airbnb-vel.