Telekesi h%C3%A1z balatongy%C3%B6r%C3%B6k

Menü. Rendeléseiket előző nap 14:00-ig tudják leadni. Nemcsak a modern, letisztult formájú, fehér színű épület jelent újdonságot a városban, de az étel- és italkínálat terén is izgalmas, újszerű, ínycsiklandó kreációkat kóstolhatnak vendégeink. Platàn Az Ízes Étterem - Hunyadi u 23, Sárvár, 9600 - Rated 5 based on 133 Reviews "Outstanding ! Minden alkalomra. RENDELÉS INFÓ. Sárvár, Vas megye egyik legszebb kisvárosa, a 84-es főút mellett, idilli környezetben a Rába parton fekszik. Platán Étterem. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek. 24. hét (június 08. A napi menüt is elvitelre tudjuk biztosítani, csak az általunk biztosított csomagoló anyagban ! - június 14.)

A középkori Nádasdy vár, a növényritkaságokban gazdag botanikus kert és számos egyéb kultúrtörténeti emlék várja az ide látogatókat. A Platán-tál is nagyon tetszetős, húsokat, zöldségeket egyaránt tartalmaz. HUF; Focacca (olasz pizzakenyér) 990,-Bruschetta : 1.490,-Vegyes Idény Zöldsaláta : 1.790,-Platán Mártogatós : 2.490,-Füstölt Kacsamell Saláta E HETI MENÜ E HETI MENÜ . Ha tetszik, foglaljon aztalt . ÉTELRENDELÉS TELEFONON ELVITELES RENDELÉS. Great menu, stunning value - thoroughly recommended !" Ahogy igértük, itt a megújult étlepunk! TELEFONOS RENDELÉS. top Platán Étterem Balatonföldvár. Telefon: 06-70-260-1770 Email: gybelanszki@gmail.com. Platán Étterem és Söröző Cim: 1031 Budapest, Nánási út 48. Olyan jó, hogy itt van a közelben ez az étterem, és bármikor be lehet térni! A 14:00 után érkezett rendeléseket sajnos nem tudjuk … KAPCSOLAT. KISZÁLLÍTÁSI TERÜLET. Megnyílt Sárvár legújabb minőségi étterme, a Neo Étterem és Kávézó a Posta téren, a szökőkút mellett. Étlapunkat itt megtekintheti: ÉTLAP 2020.

Éttermünkben lehetőség van a hét minden napján menü fogyasztására, melynek aktuális árait és a menüsort itt megtalálhatja. Platán Étterem; Kapcsolat; Asztalfoglalás; Rendelés; goldplast; Ajánljuk! Kezdőlap; Kapcsolat; Étlap 2020; Joker Napok; Sütik; Étlap 2020 Kedves Vendégeink! TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY A HELYBEN TÖRTÉNŐ FOGYASZTÁS ÁTMENETILEG NEM LEHETSÉGES !!! A rendelés aznap 11 óráig a recepción leadható, tel : 537-700 A fizetés bank vagy SZÉP kártyával is történhet ! Heti menü április 20 – április 24-ig április 20.