Tokaj serh%C3%A1z %C3%BAt 55

We are looking for an opportunity to broadcast some of our performances in a proper quality, enjoyable and online way. We will inform our audience about the developments in this. A korlátozások ideje alatt mindenki az otthona kényelmében és biztonságában élvezheti a fővárosi intézmény sokszínű kínálatát Facebookon, Youtube-on és a Várkert Bazár honlapján. It is a distinctive work of architecture capable of offering an experience of history, culture and nature all at the same time, which makes it the perfect venue for entertainment, leisure and cultural events.

Irodalmi programok 2020.
között minden este 19 órától kísérheti figyelemmel a közönség.

A Várkert Bazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Neoreneszánsz kertlátogatás a Budai VárKert Bazárban: 2020.07.09. A két művész egy különleges imádságsorozattal készül. Meglepetés produkciókkal folytatja online programsorozatát a Várkert Bazár 2020 április 29. szerda, 9:56 Meglepetés produkciókkal zárja az áprilist és folytatja a májust a Várkert Bazár #várkertonline digitális programsorozata: szerdán a Grecsó testvérek irodalmi táncprodukciója, pénteken anyák napi beszélgetés is várja az érdeklődőket. Várkert Bazár. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és művelődés színterévé válni. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak …
The series of buildings and gardens, known as Várkert bazár, were built in the 19. century (between 1875-1883) by the designs of Miklós Ybl architect. Csík János és a Mezzo, a Kolompos együttes, valamint a Muzsikás Együttes és Alexander Balanescu koncertjeivel várja az érdeklődőket vasárnap és hétfőn a Várkert Bazár Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján – közölte az intézmény szombaton az MTI-vel. Várkert Bazár Online programsorozattal jelentkezik a Várkert Bazár. A Várkert Bazár a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben is a megszokott formában és minőségben szeretné szolgálni közönségét. Mint írják, a Várkert Bazár a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben is a megszokott formában és minőségben szeretné szolgálni közönségét. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban: 2020.05.25. - 2020.10.25. Hírlevél feliratkozás. A Várkert Bazár a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben is a megszokott formában és minőségben szeretné szolgálni közönségét. A Várkert Bazár munkatársai online eseményekkel készülnek, Gryllus Dániel és Lackfi János előadásait április 5–13. Várkert Bazár online irodalmi estek Párizs `küldi már csókjait nekem` A Várkert Bazár különleges hangulatú épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán.

16 találat, 2 oldalon - Online programsorozattal jelentkezik a Várkert Bazár.