Tolna megye %C3%A9l%C5%91vil%C3%A1ga

Üdvözöljük!


Fővárosi Vízművek Zrt.

Az aktuális diktálási időszakot gázszámláján találja. Mérőállás diktálás gyorsan és kényelmesen, a pontos elszámolás érdekében!

A Fővárosi Vízművek Zrt. A Fővárosi Vízművek leolvasói mostantól évente csak egyszer keresik fel a lakás-mellékvízmérővel rendelkező budapesti és budaörsi ügyfeleket a vízmérőállás egyeztetése céljából.

Tigáz Zrt.

Az aktuális diktálási időszakot gázszámláján találja.

Északdunántúli Vízmű Zrt. A mérőállásokat ügyfeleink az alábbi csatornákon keresztül diktálhatják be: a Fővárosi Vízművek online ügyfélszolgálatán (ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu) bejelentkezéssel, vagy akár regisztráció nélkül is,Otthon+ mobil applikáción keresztül, mely ingyenesen letölthető a Google Play, az App Store és a Windows áruházakból az alábbiak szerint: Vegye kézbe gázügyeit!

a Fővárosi Vízművek Zöldszámán (06 80 200 777; mobilról: 06 1 450 2777) Ügyfeleinknek továbbra is lehetőségük van a fogyasztási adatok kéthavonkénti bediktálására is. A Fővárosi Vízművek Zrt. ... Bekötési vízmérők diktálási rendje 2020.01.01-től.

Nemzetközi érdeklődés kíséri a budapesti víziközmű-szolgáltató sikeres kríziskezelési gyakorlatát. Kötelező leolvasási időszakok Regisztráljon Online ügyfélszolgálatunkra, s élvezze a személyre szabott ügyintézés előnyeit online, sorban állás nélkül a nap 24 órájában.
Tiszamenti Vízművek Zrt. Fogalom-meghatározások Amennyiben fogyasztóváltozást kíván bejelenteni, kérjük, használja az Átírás kezdeményezése menüpontot. Töltse le a Fővárosi Vízművek Otthon+ alkalmazását, s rögzítse vízóraállását egyszerűen. A Nemzeti Közművek két társasága végez földgázelosztási feladatokat, az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. A leolvasási időszak első 4 napján, továbbá a részértékes diktálási időszakok egészében a Fővárosi Vízművek lehetőséget biztosít, hogy fényképes mérőállás bejelentést küldjön az Online Ügyfélszolgálaton vagy az Otthon+ applikáción keresztül. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. az éves leolvasást saját hatáskörben végzi.

A Fővárosi Vízművek leolvasói mostantól évente csak egyszer keresik fel a lakás-mellékvízmérővel rendelkező budapesti és budaörsi ügyfeleket a vízmérőállás egyeztetése céljából.

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Ez esetben rendszerünk az adatok kitöltését követően megadja a következő diktálási időszakot a felugró ablakban.

FOGALOM-MEGHATÁROZÁSOK ÉS RÖVIDÍTÉSEK 9 II.1.

A Tigáz Csoport földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában. Mérőállás bejelentésére regisztráció nélkül is van lehetősége (amennyiben nincs időszaka, a rendszer kiírja a következő diktálási időszakot).

a Fővárosi Vízművek Zöldszámán (06 80 200 777; mobilról: 06 1 450 2777) A leolvasási / diktálási időszakokat, a leolvasott, vagy bediktált mérőállásokat rövid regisztrációt követően le is kérdezhetik, illetve fogyasztásaikról kimutatást is kérhetnek online. az Észak-Dunántúl és Dél-Magyarország hat megyéjében, míg az NKM Földgázhálózati Kft. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nincs diktálási időszaka, vagy épp szolgáltatói leolvasás esedékes, mérőállás rögzítés nem lehetséges.

Az évi egyszeri leolvasáshoz igazodva a lakás-mellékvízmérők számlázási rendje is megváltozik. … A Fővárosi Vízművek vezetése bemutatja: krízishelyzetben is zavartalan szolgáltatás 2020. május 7. személyes ügyfélszolgálati irodái - ügyfelei és munkavállalói egészségének, biztonságának megóvása érdekében -, a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából 2020. március 17-től további rendelkezésig zárva tartanak. A gázszolgáltatás gyökerei 1863-ig nyúlnak vissza, mára a Tigáz megközelítőleg az ország területének egyharmadán szolgáltat gázt. Ideiglenesen szünetelteti a személyes ügyintézést ügyfélszolgálati irodáiban az ELMŰ-ÉMÁSZ. Az applikáció segítségével - diktálási időszakban - a nap 24 órájában bármikor elküldheti a mérőóra állását fotó csatolásával, s így a befizetendő számla az Ön által diktált mennyiség alapján fog elkészülni. Az évi egyszeri leolvasáshoz igazodva a lakás-mellékvízmérők számlázási rendje is megváltozik. Üzletszabályzata Érvényességi idő kezdete: szeptember 22.: Tartalomjegyzék I. ÜZLETSZABÁLYZAT TÁRGYA ÉS HATÁLYA 8 II. Tájékoztatjuk Lakosainkat, hogy a Fővárosi Vízműveknél a szolgáltatói vízmérő leolvasás mellett lehetőség van az ügyfél általi mérőállás közlésre is.