Tulajdonost%C3%B3l elad%C3%B3 p%C3%A1ty

A Hotel Ózon Residence Mátraháza akciós ajánalatai - foglalj kedvezményesen! Wellness csomagok a 4 csillagos Hotel Ózon Residence Mátraháza kínálatában hihetetlen árakon. Az étterm kereső. A Penny akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Al Rabló Étterem Pásztó.

19 szoba és egy hangulatos magyaros étterem, kellemes terasz és a közelben egy erdei tornapálya várja a pihenni vágyókat.
Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Penny akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban. Ózon Ételbár és Pizzéria - Pásztó, Deák Ferenc út 3 - Elérhetőségek, nyitvatartás, vélemények - Etterem.hu
Rólunk ; Pásztó Fogadó; Étlap. Pásztó Látnivalók: Tekintse meg Pásztó látnivalói. Nógrád megyében, Budapesttől 100 km-re, az ország egyik legszebb részén, a Cserhát-Mátra völgyében helyezkedik el Pásztó,itt található az Ózon Ételbár... Ózon Étterem - Pizzéria Pásztó - Hovamenjek.hu Étlapunkon széles választékban megtalálhatók a … Típus: Étterem, Bár Nyíregyháza és vidéke rengeteg kimagasló színvonalú étteremmel és szállodával rendelkezik; minket ért az a megtiszteltetés, hogy a Sipkai Barna Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola tanszállodája legyünk.

Penny Market akció, Penny Market promóció, Penny Market akciós termékek.

Ózon Étterem, Pásztó, Deák Ferenc Utca 3, nyitvatartás, Nógrád megyében, Budapesttől 100 km-re, az ország egyik legszebb részén, a Cserhát-Mátra völgyében helyezkedik el Pásztó. Pásztó Fogadóban A szövegre vagy a képre kattintva az oldalra navigáljuk!

Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Étterem Mester - Ózon - Ételbár És Pizzéria - Étterem, vendéglő, Pizzéria, Ételbár, Pásztó. : +36309118344 Kiszállítás: Pásztón ingyenes Ebédidő: H - P: 11:30 - 15:00 Előrendelés: Lehetséges Kertészleves Carbonara spagetti Rántott szelet, rizi-bizi A menü ára 1050 Ft.

Ózon Étterem és Pizzéria. 3060 Pásztó, Deák F. út 3. Adatvédelem; Hotel Dzsungel; Sóstó Zoo; Az oldalon cookie-kat használunk.

Al Rabló Étterem. Pásztói Látnivalók egy helyen.

Írd meg a véleményed!

Hasonlítsa össze az alacsony hotel-, repülőjegy- és hajóútárakat. Kisváros jellegét már … Penny Market 2020. Ha másféle finomságra vágysz, választhatsz frissensültet is. Tel. Nógrád megyében, Budapesttől 100 km-re, az ország egyik legszebb részén, a Cserhát-Mátra völgyében helyezkedik el Pásztó. Cím: 4400 Nyíregyháza Csaló köz 2. Foglalj asztalt akár online! Éttermünkben, különtermünkben és galériánkon családi és vállalati rendezvények, állófogadások, konferenciák rendezését vállaljuk. Étterem (6 kép) a a a a a a. Kerékpárkölcsönzés (3 kép) a a a. Kapcsolat.

06.18-06.24. Legjobb Éttermek Pásztón! Reggeli; Étlap; Pizza; Ital; Akciók; English menu; Rendezvények; Házhozszállítás; Elérhetőség; Elérhetőség Home. Jártál már itt?

2019. március 18. és 24. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő TOP éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket.

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint!

Étlap, menük, vélemények.

A Pásztó főutcáján található Főtér Bisztró változatos ételkínálatával csalogatja kedves vendégeit.

Elérhetőség.

Éttermünk mára több mint 10 éves múlttal rendelkezik.

3060 Pásztó, Deák Ferenc utca 3. ozonetterem@gmail.com +36 32 461-713; ZIP / Address: Radius: Üdvözöljük oldalunkon!

Rabló Étterem Fő út 60. A világ legnagyobb utazási platformja. Látnivalók Pásztó:Tekintse meg Pásztó látnivaló ajánlóját, oldalunkon könnyen összeállíthatja túráját Pásztói látnivalói küzül ... Étterem. Ózon Ételbár és Pizzéria Pásztó értékelése. 3070 Bátonyterenye Ózdi út 3 3060 Pásztó Deák Ferenc út 3 3078 Kisterenye Klapka György út 1 3070 Bátonyterenye Mátra LTP.