Zsad%C3%A1ny falunap 2019

Telek területe 1259 nm amin víz, villany van csatorna utcában, gáz nincs. Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Eladó lakás Még több ingatlanpiaci hír. Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. Gödöllő Ingatlanközpont ingatlan kínálata. Eladásra kínálok Nyíregyháza Gombódás dűlőben egy 8274 nm-es zártkertet, melyen egy 80 nm-es gazdasági... Eladó termőföld, szántó - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza, Gombódás dűlő … Iratkozzon fel hírlevelünkre. Eladó lakás - ház. Eladó ingatlan. Eladó termőföld, szántó Eladásra kínálok Nyíregyháza Gombódás dűlőben egy 8274 nm-es zártkertet, melyen egy 80 nm-es gazdasági épületként nyilvántartott, de lakóházként is funkcionáló, két külön bejárattal rendelkező ház áll. Gombai horgásztónál, lakhatásra alkalmas kis ház, 118 m2-es telekkel eladó. Elfogadom a Felhasználási feltételeket. Az ingatlan egy része vályog beton alapon, a másik része 2019-ben lett hozzáépítve könnyűszerkezetből beton alapon.

Iratkozzon fel hírlevelünkre. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Elfogadom a Felhasználási feltételeket. Eladó egy 55 nm-es 2 szobás ingatlan Gomba-Felsőfarkasdon. Eladó ingatlan. Ügyfeleink mondták "Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. 19 eladó gombai ház hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó házat keresel Gombán? Legyen naprakész az ingatlanpiaccal kapcsolatban. Gödöllő Még több ingatlanpiaci hír. Az ingatlanban 2 szoba, konyha, előtér, fürdő+wc és egy 18nm-es fedett terasz található. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is … 22 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Gomba területén az Ingatlannet kínálatában. 19 eladó nyíregyházai mezőgazdasági ingatlan hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó mezőgazdasági ingatlant keresel Nyíregyházán? Legyen naprakész az ingatlanpiaccal kapcsolatban. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod!