Abony %C3%B6nkorm%C3%A1nyzati lak%C3%A1sok

Gyömöre Családi ház Az átlagos kikiáltási ár 6765500 Ft. Összesen 2 ingatlanra licitáltak. Kedvenc. Eladó házat keresel Gyömörén? 25 eladó gönyűi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Eladó családi ház Gyömöre, 96 m2, 3 szoba, 1590 m2 telek. Gyömöre Ilonka pusztán eladó 8000 nm-es területtel, egy felújítandó 2 különálló bejárattal rendelkező csalási ház. A ház 100 m2-es, két nagy szoba, előszoba, spjáz, étkező, kiskonyha, wc és fürdőszoba található benne.A házba villany, víz, gáz be van kötve.Gázbojler biztosítja a meleg vizet, gáz konvektor a fütést,illetve az egyik szobában egy cserépkályha is található. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! A ház 100 m2-es, két nagy szoba, előszoba, spjáz, étkező, kiskonyha, wc és fürdőszoba található benne.A házba villany, víz, gáz be van kötve.Gázbojler biztosítja a meleg vizet, gáz konvektor a fütést,illetve az egyik szobában egy cserépkályha is található. A parkolás az utcán ingyenes. Céges. 14.000.000 Ft. 8000 nm családi ház+erdő, melléképületek! Gyömörén ház eladó: Közel a varoshoz szeretne lakni, de még is csendes, természet közeli környezetben? A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Szerecseny felől 1 km a távolság. Iratkozz fel ingyenes ingatlan hirdetésfigyelőnkre az ingatlanROBOT.hu portálon. Az ingatlan a főúttól kb. Minden eladó, vagy kiadó gyömörei ingatlant ingyenesen feltüntethet a tulajdonosa ezen az oldalon.
Dátum: 2020.03.07 38.500.000 Ft. Győr-Moson-Sopron megye. Dátum: 2020.03.07 38.500.000 Ft. Győr-Moson-Sopron megye. Falusi CSOK. Az ingatlan a főúttól kb. Kisebb raforditassal megtalalta almai hazat Gyömörén. Sopron. 8000 nm családi ház+erdő, melléképületek!

Gyömöre Ilonka pusztán eladó 8000 nm-es területtel, egy felújítandó 2 különálló bejárattal rendelkező csalási ház.
11. Az ingatlan a főúttól kb.

Gyömöre Ilonka pusztán eladó 8000 nm-es területtel, egy felújítandó 2 különálló bejárattal rendelkező csalási ház. Jelentkezés: hivatal[kukac]gyomore.hu Az itt megjelent tartalom hitelessége miatt a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal, esetleges panaszait, észrevételeit elérhetőségünkön jelezheti felénk. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Ipari áram van! Eladó ház Gyömöre településen? Igényesen felújított ház Mátrafüreden A Mátra kapujában, Mátrafüreden eladó egy csodaszép, igényesen felújított, ikres beépítésű családi ház. Gyömöre településről jelenleg nincs ingatlan hirdetési weboldalunkon hirdetés. Minden eladó, vagy kiadó gyömörei ingatlant ingyenesen feltüntethet a tulajdonosa ezen az oldalon. Ház, családi ház hirdetések 1.old.-Kék Apró- Hirdetési oldal - Ingyen hirdetés-Apróhirdetés-Ház, családi ház.