Budapest term%C3%A9szeti l%C3%A1tnival%C3%B3k

270 m 2. alapterület. Hirdesd meg eladó lakásod, eladó családi házad, vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.

családi ház. Újszerű állapotú. Sopron közelében Lövőn eladó 193 m2-es családi ház, különálló 145 m2-es műhellyel. Eladó egyéb ingatlant keresel Lövőn? Eladó családi ház, Lövő, 5+1 szobás . Eladó ház. Eladó ingatlanok Lövő településen? Alapterület. Eladó családi ház . Ár . 60 nm. 21 talking about this. Az általad keresett ingatlan már gazdára talált, vagy más okból törölte a feltöltő.

3 M Ft (érvényes ajánlat a becsérték 70%-a felett tehető) Ingatlan típusa. Hirdetés . Típus. Alább megmutatom, hogy hogyan használd a keresőt, hogy minél könnyebben rátalálj a keresett eladó ingatlanra. Felújít?

Ingatlan státusza. 1/1. Becsült érték. Elhelyezkedés. Építkezik? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is. Eladó ingatlanok Győr-Moson-Sopron megye (Lövő) www.sokingatlan.com. családi ház. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű ingatlanjai (házak, lakások, telkek, nyaralók, garázsok, irodák, stb.) Lövő. Lövő . 68 nm. Kép.

Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó házakat, itt az eladó lakásokat, ezen az oldalon az eladó telkeket és itt az eladó nyaralókat. A Lévai Kft. között tudsz keresgélni. Képpel, alaprajzzal, több oldalra áttöltéssel! Első | Előző | Következő | Utolsó oldal.

Tulajdoni hányad. 5 és fél szoba. Első | Előző | Következő | Utolsó oldal. A keresési feltételeknek 0 hirdetés felelt meg.

4,3 M Ft (az ingatlan megállapított becsértéke) Minimum eladási ár. Győr-Moson-Sopron megye. Alapadatok. Eladó családi házak. Telek terület. Tulajdoni hányad.

Alapterület. beköltözhető . Iratkozz fel ingyenes ingatlan hirdetésfigyelőnkre az ingatlanROBOT.hu portálon. IN034112 családi ház, Lövő. munkatársaiként több, mint 15 éve segítünk az embereknek céljaik elérésében az ingatlanpiacon.

Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! 1760 m 2 telekméret. CSAK tulajdonosoknak hirdetünk.Hirdess velünk,hirdess magadnak. Szobák . Ingatlan típusa. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!

Lövő Eladó családi házak. Találatok sorrendje: Ingatlanok. Telek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy Önnek is segíthessünk!