Colosseum hotel deluxe szoba

Tisztelt Bátai László!

A zuhanyzós fürdőszobában pipereszerek, hajszárító és fürdőköpeny bekészítés várja vendégeinket.


Colosseum Hotel - Deluxe Szoba. A mórahalmi Colosseum szállodában 17 kétágyas és 5 háromágyas standard kategóriájú szoba, illetve 32 superior és 17 deluxe típusú kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Minden szuper volt!

A Colosseum Hotel összesen 82 szobával áll vendégei rendelkezésére, akciós félpanziós csomagáron melyek között standard, superior és deluxe kategóriájú szobák, családi szobák, akadálymentes szoba, elnöki és nászutas lakosztály is megtalálható. • Deluxe szoba kétszemélyes ággyal ... Kényelmes szobák, jó matracok. Deluxe szoba.

Overlooking Century City and the Durbanville hills, all Deluxe Suites boast a separate living area, semi self-catering kitchenette and an open plan, free-standing bath and shower. All suites are approximately 40m2, air-conditioned and contain a flat screen TV.

Colosseum Luxury Hotel is in a grand building with columns and domes. A minimum 34 m2-es szobákba kettő pótágy vagy babaágy elhelyezése lehetséges. Superior Szoba.

Colosseum Hotel - Deluxe Szoba. * Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. 2015. november 13. Miért az Accent?

Ha feliratkozik email-hírlevelünkre, akkor még a titkos ajánlatokról és kiárusításokról is értesíteni fogjuk. DELUXE SZOBA. Hotel, mely ingyenesen kínálja a következőket: wifi, igazgatói köszöntő, ill. 5 beltéri medence. 2 éjszakát töltött itt. A Colosseum Hotel Mórahalom bemutatása Szállodánkban 77 elegáns szoba és 5 lakosztály található, melyekben nagyméretű LED TV, vezeték nélküli internet hozzáférés, egyénileg szabályozható légkondicionáló, fürdőköpeny, szobapapucs, hajszárító, minibár és …

* Hozzájárulok, hogy direkt marketing célú üzenetekkel keressen meg az Accent Hotels.

Mórahalom központjában összesen 82 szobával várja vendégeit a Colosseum Hotel, közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett. Colosseum Hotel & Fitness Club értékelése vendégeink által: "Nagyon jó".

A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA.

Sok lehetőség és választék volt, mint medencében mint szaunában.

Nézzen körbe a szállodáink, hoteljeink, gyógyfürdőink, wellness és termál szállodáink és az aktuális ajánlatink között és foglaljon szállást online!
Szeretettel várjuk Önöket vissza legközelebb is … Deluxe szoba. Your stay includes secure parking, wifi, and a delicious breakfast buffet. Colosseum Wellness Hotel, Tóth Béla ... Colosseum Hotel vezetősége Management szolgáltatások Foglaljon bizalommal!

82 értékelést írt 31-en tartják hasznosnak 8,8 Tekintse meg fényképtárunkat, olvassa el valódi vendégek értékeléseit és foglaljon garantáltan a legjobb áron! Vendégeink kényelmét még kiegészíti szobaszéf, a legmodernebb digitális TV, Wifi, minibár.

Mindig örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, ha kedves vendégeink maximális elégedettséggel gondolnak vissza a nálunk töltött időre.

Vissza a galériákhoz Iratkozzon fel hírlevelünkre! Köszönjük szépen! Ez a szállás 9 perces sétára van a vízparttól. Minden szoba rendelkezik a következőkkel: kábelcsatornák, minibárok. Accent Hotels: wellness szállodák, gyógyfürdők, termál szállodák, hotelek Magyarországon országszerte! Kövessen minket!

Vissza a galériákhoz Iratkozzon fel hírlevelünkre! * Hozzájárulok, hogy direkt marketing célú üzenetekkel keressen meg az Accent Hotels. Deluxe Szoba. 252 vendégértékelés, valamint 41 fénykép segíti a döntésben a Booking.com oldalán.

Deluxe szoba Egy többfunkciós nappali, kihúzható, kétszemélyes kanapéággyal és egy kényelmes, nagyméretű hálószoba áll a vendégek rendelkezésére, így akár 4 fő kényelmes pihenése is megoldott. Each is fully equipped with semi self-catering facilities and en-suite bathrooms.

Colosseum Boutique Hotel & Spa, Dár al-Szalám – Foglaljon garantáltan a legjobb áron!

Nászutas Lakosztály. The spacious, modern accommodation has air conditioning, a flat-screen Minden szoba rendelkezik a következőkkel: kábelcsatornák, minibárok. A minimum 34 m 2-es szobákba kettő pótágy vagy babaágy elhelyezése lehetséges.A Deluxe szobákba franciaágyat helyeztünk el két dívánnyal, fotelekkel és dohányzóasztallal felszereltek. Köszönjük ... Colosseum Hotel vezetősége " Tökéletes télzáró hosszú hétvége " József Featuring ancient Roman-style architecture, Colosseum Boutique Hotel offers an outdoor pool, spa and sports facilities.

Elnöki Lakosztály. A Deluxe szobákba franciaágyat helyeztünk el két dívánnyal, fotelekkel és dohányzóasztallal felszereltek.

Each features modern décor, 2 flat-screen satellite TVs and a … Deluxe szoba. Deluxe szoba. Hotel, mely ingyenesen kínálja a következőket: wifi, igazgatói köszöntő, ill. 5 beltéri medence. Colosseum Hotel - Szobáink.