Danubius hotel margitsziget %C3%A1ll%C3%A1s

Az Ingatlannet.hu statisztikai oldalán olyan információkkal szeretnénk Önt segíteni, melyek fontosak egy eladó lakás vagy eladó ház vásárlásakor, de nem derül ki feltétlenül rögtön a hirdetésből. Eladó házat keresel Kisjakabfalván? Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Lehetőséged van kitenni az indító ikonunkat az asztalodra, így gyorsan elérheted portálunkat! Iratkozz fel ingyenes ingatlan hirdetésfigyelőnkre az ingatlanROBOT.hu portálon. Népkert közelében igényes családi ház eladó 15. 220 000 Ft/m².

A hirdetés nem aktív. Eladó 150 nm-es ház Villány: Eladó Villány központi részén egy tetőtér beépítéses családi ház nagy udvarral és melléképületekkel. Eladó ház Kisjakabfalva településen? Eladó és kiadó ingatlanok Kisjakabfalván széles választékban, 11 db fényképes kisjakabfalvai ingatlanhirdetés a Startlakon. Kisjakabfalva Még több ingatlanpiaci hír. Céges. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). 160 m² . A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és … Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó házakat, itt az eladó lakásokat, ezen az oldalon az eladó telkeket és itt az eladó nyaralókat.

95 000 000 Ft . Hozzáadás az asztalhoz! Eladó ház.

Kisjakabfalva - eladó lakások, eladó házak, kiadó lakások és kiadó házak az ingatlanROBOT kinálatában. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

Fővállalkozó: Balla és Balla Kft. Kisjakabfalva; Eladó családi ház Kisjakabfalva; Eladó családi ház, Kisjakabfalva, Fő út. Ez az ingatlan a 2019.07.01-től elérhető falusi CSOK által támogatott Kisjakabfalván található. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Kisjakabfalván a lakóingatlanokra 2019.07.01-től falusi CSOK támogatás vehető igénybe. HIDE. Elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Kecskemét - Úrihegyen eladó ház - 2 szobás (75 m2) - nagy telek (1487 m2) - villany, víz, gáz bevezetve - vízteres kandalló + infrapanel - napelem (alacsony rezsi) - garázs (15 m2) - melléképület (60 m2) - fúrt kút öntözéshez Kiváló lehetőség Úrihegyen ez a 2000-ben épült, takaros kis ház.
Eladó ingatlanok széles választéka Kisjakabfalva településen? Két szobás, kis családi ház eladó 10. Ingatlan Kisjakabfalva, eladó és kiadó kisjakabfalvai ingatlanok.

Iratkozzon fel hírlevelünkre. Borsod-Abaúj-Zemplén , Miskolc , Szentpéterikapu . Közelben.hu • Minden jog fenntartva.
Hasonló ingatlanokat találtunk itt: Eladó családi ház Kisjakabfalva × Close. A földszinten három külön bejáratú szoba, fürdőszoba, konyha, étkező és kamra található, a tetőtérben kettő szoba, nappali, fürdő és konyha. 4 szoba. Kisjakabfalva, Fő út Térkép × Close. A ház alatt szuterén, az udvarban garázs és melléképületek.

Borsod-Abaúj-Zemplén , Miskolc , Népkert . 19 800 000 Ft . 90 m². A házikó fűtését gáz konvektor biztosítja. Ez a hirdetés már nem aktuális. 593 750 Ft/m².

Add hozzá ikonunkat az asztalodhoz! Kedvenc.

© 2019. 2 szoba. A többi közmű is be van vezetve. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Legyen naprakész az ingatlanpiaccal kapcsolatban.

Céges. Hívjon bátran kérdésével és megtekintéssel kapcsolatban. Eladó Telek Kisjakabfalva, összesen 0 találat.

Ingatlanstatisztikáinkat akkor is hasznosíthatja, ha Ön szeretne ingatlanhirdetést feladni, de nem biztos a vételár meghatározásában. A megveszlak.hu ingatlan hirdetési portálon jó helyen jársz, ha eladó ingatlant keresel!