Elad%C3%B3 h%C3%A1z g%C3%B6d%C3%B6ll%C5%91 belv%C3%A1ros
Hálaadó ima 2017.03.01. Hálaadó istentisztelet Udvarfalván.

Legyünk házastársak és igetársak is, kérte a lelkész a híveket. / in TeSó újságból / by Sipos József. 2019.10.27-én gyűltünk össze Dunaszentgyörgyön, hogy egy úrvacsorás istentisztelet alkalmával adjunk hálát az Úr Istennek az idei terményekért. Ima- és szeretetházat avattak Brassóban Lelki és testi fogyatékkal élőknek nyújt menedéket a Brassó-Belvárosi Református Egyházközség új épülete. Uram, hálát adok neked mindenért. /Átvéve a Tiszántúli Református Egyházkerület oldaláról./ A Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség november 25-én, szombaton délután istentisztelet keretében adott hálát Istennek a templom külső megújulásáért.

Filippi 4, 6 . A jelképes és valódi értelemben virágzó Udvarfalva református templomának felújítását november 10-én látványos hálaadó istentisztelettel ünnepelte a helyi gyülekezet és meghívottai. A hálaadó ima: A hálaadó ima olyan imádság, amely során megköszönjük konkrétan Istennek azokat a tetteket, amit az emberekért és els ősorban az imádkozóért tett. Étkezés előtti ima: Jövel,Jézus,légy vendégünk,áldd meg,amit adtál nékünk.Ámen.

°°°° Panaszkodni tudunk, de hálát adni már kevésbé °°°° Igével szolgál: Sipos-Vizaknai Gergely református lelkipásztor. Köszönöm, hogy érdekelnek a dolgaim! Hálát adok azért, hogy életre szólítottál. A szerkezeteket a helyi közösség felajánlásaiból tették évtizedes szünet után ismét működőképessé.
A Bertalan negyedi Lânii utcában kialakított Betlehem ház egyaránt szolgál imaházként és nappali foglalkoztatóközpontként, itt működik az egyházközség által fenntartott szociális mosoda is. Az ima sokféle és sokrétegű, emberektől, élethelyzettől, alkalmaktól függően. „Hálát adok neked, hogy meghallgattál és megszabadí tottál.” (Zsolt 118,21) Ünnepi Hálaadó Istentisztelet az ebesi református templom építésének és felszentelésének 20. és a Reformáció 500. évfordulója alkalmából 2017.október 8-án. „Hálát adok neked, hogy meghallgattál és megszabadí tottál.” (Zsolt 118,21) Biharugra református templomának tornyában hosszú idő után ettől az évről újra szólnak a harangok, és újra jár a toronyóra is. Hálaadó ima Uram, Istenem! 2019-11-17 16:42:10. Köszönöm, hogy fontos vagyok neked, hogy beleszólsz az életembe!

Az ima, imádság beszélgetés Istennel. Minden jótettedért, amit egész életemben bőkezűen kaptam tőled, hálát adok neked. Valljuk meg hát előtte bűneinket, s adjunk hálát mindenért, mert Ő jót akar nekünk, rólunk meg nem feledkezik, csak hálaadó, engedelmes szívet kér tőlünk. Hálaadó istentisztelet Vedresábrányban Közel két évnyi munka után november 24-én ünnepelni gyűlt össze Vedresábrány népe.

A már elmondott, leírt imádságok sokféleségét kínálja ez a gyűjtemény, hogy az ima szárnyán is közelebb kerüljünk Istenhez és embertársainkhoz. Ilyen volt a Hálaadó istentisztelet. Istenem, olyan sok drága ajándékod van számomra, amit sokszor észre sem veszek, engedd, hogy ma köszönetet mondhassak mindenért. Hálaadó Istentiszteletünk beharangozója az Európa Rádióban – 2015. június 5. Bodolai Gyöngyi ; Összhang térben és lélekben. Hálát adok azért, hogy a keresztségben gyermekeddé fogadtál, és … Olyan családfőkre, édesanyákra van szükség, akik hittel imádkoznak. Hálát adok azért, hogy képmásodra teremtettél. Vasárnap délután hálaadó istentiszteletre hívta a harang a técsői református gyülekezetet. hÁlaadÓ imÁdsÁg vi. Igét hirdetett: Szenn Péter a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspöke. 2019.07.27. A jelenlegi templom helyén egy kápolna állt, amelynek fundamentumát három évvel ezelőtt, a padozat felújításakor megtalálták. Az ünneplés oka, a megújult vedresábrányi templom átadása volt, amely alkalommal igét hirdetett főtiszteletű Csűry István püspök úr. Cél: Meg tanulni hálásnak lenni Istennek mindenért, amink csak van, és ami csak ér minket. Alapige: Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgésekben minden alkalommal, hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.