Elad%C3%B3 polg%C3%A1ri h%C3%A1z

Fő fogásaink a steak-ek és a struccból készült finomságok! Részletes információk, elérhetőségek, árak, nyitva tartás, szolgáltatások. 9. A festői Mátraalján, mindössze 15 km-re Kékestetőtől, Gyöngyös város egyik csendes pontján a Mátrába vezető út mellett található panziónk.

3200 Gyöngyös, Kékes tér 1 +36-37-301419. Rendkívül korrekt, minden tekintetben első osztályú kiszolgálásban volt részünk, természetesen a... 2 értékelés.

Ingyenes, személyre szabott árajánlatok kérése Még olaszul is nagyjából rendben voltak az ételek... 2 értékelés. A vendéglő egész évben várja kedves Vendégeit házias konyhájával, finom ízeivel, udvarias kiszolgálással és szolid áraival. Étterem - Gyöngyös . Nagyon finom volt a magyaros menü. Aranypince Kisvendéglő . Étterem. Cím: 5123 Jászárokszállás, Köztársaság tér 5. A gyermekeim ballagási ebédjét rendeltük náluk. Az étterem több teremből áll, családi, baráti, munkaebédek, vacsorák kedvelt helyszíne. A harmadik... 4 értékelés. 94 céget talál étlap kifejezéssel kapcsolatosan az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Pizzéria (6) ... Igazán gazdag étlap. Étterem - Gyöngyös . Az étel és ital választékban törekedtünk a magyar sajátosságok megőrzésére és bemutatására. Étterem. Kavalkád Panzió és Étterem- Gyöngyös.

A Mátra szívében, Gyöngyöstől 6 km-re fekszik Mátrafüred üdülőfalu, melynek központjában a 24-es főút mellett található a több évtizedes hagyományokkal rendelkező Benevár étterem.

10.

Találatok Étlap Gyöngyös keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kiszállítási étlap. Természetesen a tésztakedvelők és vegetáriánus vendégeink is megtalálhatják számításaikat. Egyedülálló steak kínálat Gyöngyös szívében, a Steakpalota étteremben. Szállítási információk: Díjtalan házhozszállítás: Mátrafüred, Pálosvörösmart, Abasár, Markaz, Visonta, Sástó, Pipishegy, Gyöngyös, Gyöngyössolymos Minimumrendelés 1500Ft, Mátrafüred kivételével Gyöngyösre, Markazra és Visontára 3000Ft feletti rendelés esetén szállítunk! Kínálatunkban továbbá megtalálható csirke, sertés és hal alapú ételek is. Megnézem. Kérjen árajánlatot Gyöngyös közelében található étterem, vendéglő, csárda területen dolgozó válallkozásoktól. Az étlap megírásánál gondoltunk az idősebbekre, a fiatalabbakra, a gyerekekre és a vegetáriánusokra is. A Kavalkád éttermet elsősorban a magyaros konyha és a Mátra vidéki magyaros ízek jellemzik. Pizzéria (6) ... 3200 Gyöngyös, Farkasmály pincesor 24. pince +36-37-319692. Megnézem.