Fej%C3%A9r megye k%C3%B6zigazgat%C3%A1si t%C3%A9rk%C3%A9pe

Tweet on Twitter.

volt fesztivál zene VOLT, van, ... lesz idén Iron Maiden, ami messze a legjobb koncertnek ígérkezik az egész fesztivál során. Második alkalommal kerül megrendezésre Komlón a Volt Van Lesz Rockfesztivál, ahol a múlt, a jelen és a jövő tehetséges zenearai is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

Második alkalommal kerül megrendezésre Komlón a Volt Van Lesz Kulturális Rockzenei Fesztivál, ahol a múlt, a jelen és a jövő tehetséges zenekarai is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

Nagyobb színpaddal, több zenekarral, sátrazási lehetőséggel, egész napos programokkal és versenyekkel várunk benneteket idén is a 2.

Augusztus 16. és 18. között első alkalommal kerül megrendezésre komlón a Volt Van Lesz Kulturális Rockzenei Fesztivál. Az eddigi rekordja 24. Ezt a Volt Van Lesz színpadán ma megdöntötte. Oszd meg a Facebookon!

A VOLT jó VOLT, van és lesz is! Gratulálunk!

Végleges a Volt Van Lesz Rockfesztivál programja (Ratkó Lajos) A főszervező bizakodó a fesztivál megrendezésével kapcsolatban.

Találkozzunk 2020-ban is egymással, a barátainkkal vagy ismerkedjünk meg új emberekkel.

Concert Tour @nagyervinff 0. Nagy Ervin nem hivatalos freestyle világrekorder, aki ezt trükköt a legtöbbször csinálja meg egy perc alatt. 1.7K likes.

Volt Van Lesz Rockfesztiválon.

A VOLT főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert elmondta, hogy tavaly nyár óta kérdéses, hogy maradhat-e a fesztivál a soproniLővérekben, amely sokak szerint az ország talán legszebb és legideálisabb fesztiválhelyszíne, vagy új terület után kell nézniük. ... a fesztivál gőzfelhője ugyanis mámorítóan hat a túlzsúfolt buszon – ám utóbbi kellemetlenségért kárpótolnak az itt köttetett párperces, vagy akár egész estés fesztiválbarátságok. Bővebben Most is igyekszünk gondolni mindenkire, most is oda állunk rászoruló szervezetek mellé és most is kiürítünk pár üveget. Idén sem maradunk fesztivál nélkül – Volt Van Lesz Rockfesztivál Komlón. Szeretnék az eredeti időpontban - 2020. augusztus 13-15-ig - megtartani a rockzenei eseményt, de mentő tervük is van a lebonyolítással kapcsolatban, ha a járvány elhúzódna.

rockpanorama - 2020-06-08.

A szervezők célja egy olyan rendezvény összehozása, ahol a múlt, a jelen és a jövő tehetséges zenekarai is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra. Volt Van Lesz Rockfesztivál Komló.

Freestyle foci bemutató!