Holle any%C3%B3 b%C3%A1bsz%C3%ADnh%C3%A1z

For the best experience please update your browser. Miskolc belvárosától mintegy 8 kilométerre, a Bükk hegység lábánál, gyönyörű természeti környezetben található a Diósgyőri vár, melyet rangos hely illet meg Magyarország műemlékei között. Miskolc Diósgyőr városrészében a Bükk-hegység lábánál, gyönyörű természeti környezetben található a Diósgyőri vár, melyet rangos hely illet meg Magyarország műemlékei között. Gépkocsival megközelíthető: Városház tér 12. A 69-es busz áll meg a várhoz a legközelebb, a legközelebbi megálló neve: Diósgyőri vár. We’ll stop supporting this browser soon. Miskolc Pass Classic kártyával: 10% kedvezmény a teljesárú belépőjegy árából.

Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálat: 3525 Miskolc, Városház tér 8. Postai cím: 3525 Miskolc, Városház tér 8. Miskolc Pass Classic kártyával: 10% kedvezmény a teljesárú belépőjegy árából.

A buszok gyakran csak az első ajtót nyitják ki, ilyenkor Fedezd fel Miskolc és környékét 31 kedvezménykupont adunk ajándékba Szallas.hu foglalásod mellé Miskolc és környékére! Miskolc közlekedési vállalata az MVK ZRt., bérletet az ő jegypénztáraikban lehet venni, vonaljegyet szinte minden újságárusnál, és drágább áron a busz-, villamossofőrnél is.

Miskolc belvárosától mintegy 8 kilométerre, a Bükk hegység lábánál, gyönyörű természeti környezetben található a Diósgyőri vár, melyet rangos hely illet meg Magyarország műemlékei között. (48 06'13.2"N 20 46'39.1"E) Központi telefonszám: (46) 512-700, Postai cím: 3525 Miskolc, Városház A vár 5 perc sétával érhető el A vár a sűrűn járó 1-es villamossal is elérhető kb.