R%C3%A1di%C3%B3 1 sl%C3%A1gerlista

Természetesen sokaknak irritáló, hogy Magyarországon, ha más nem is, de a digitális oktatás bizony sikertörténet lett. Az énekesnő látványos változáson ment át, nagyon sokat fogyott az elmúlt időszakban.

Nem?

Lásd: Miért nem nagyszerű a Wikipédia; Stb. A kezdetek óta jelentősen megnőtt a résztvevők száma, köztük a jól képzett közreműködőké is. Szentül hiszem, hogy így megelőzhetnénk a wikipédián lassan eluralkodó, egyre durvább, személyeskedővé váló vitákat.

A Wikipédiát világszerte több ezer önkéntes írja, akik rábukkantak a hálón, és látván, mi folyik itt, s milyen könnyű cikket készíteni, úgy döntöttek, tudásuk egy részét közkinccsé teszik. Origo 2018.03.06. Sokan megdicsérik új alakját, de olyanok is vannak, akik megjegyzéseket tesznek rá - friss posztjában a kommentelőknek üzent.

Origo 2020.05.19. Csősz Boglárka egy félmeztelen festményt ajándékozott férjének, ami őt ábrázolja és egy magyar művész festette, de az ajándék nem nyerte el mindenki tetszését. Miért kellene átmozgatni, amikor ki lehet javítani?

Minél több a szócikk, annál több találat mutatkozik a keresőkben (például Google), annál több ember ismeri meg, annál többen fognak szócikket szerkeszteni, lektorálni. Origo 2020.02.12. E résztvevők a wikipédisták. Az Oxfordi Egyetem matematikusai szerint a testtömegindex a magasabb embereket szisztematikusan kövérebbnek, az alacsonyabbakat viszont soványabbnak mutatja. 15:37. A Wikipédiát világszerte több ezer önkéntes írja, akik rábukkantak a hálón, és látván, mi folyik itt, s milyen könnyű cikket készíteni, úgy döntöttek, tudásuk egy részét közkinccsé teszik. A 2010-es évektől tudományos kutatók újra kritizálják használatát. Botrányaik miatt kritizálják Gary Oldman és Kobe Bryant Oscar-díját. Persze, néhányan a Wikipédiát amolyan átoknak tekintik.

Ha látod, hol lehet javítani, akkor tedd meg! Csősz Boglárka nem érti, miért kritizálják az egymilliós festményét.

(Mellesleg a "sárga" nem szeméttároló, oda nem szokás átmozgatni semmit.) Én igyekszem ezektől egyre távolabb kerülni. (Már amennyiben persze az belefér a Wikipédia kereteibe.)" Miért kritizálják sokan a digitális oktatást? E résztvevők a wikipédisták.

22:29.

Gary Oldman ex-felesége szerint volt férje díjazásával nem egy, hanem két erőszaktevőt tüntetett ki Oscar-díjjal az amerikai filmakadémia.

Számos egyetemi oktatótól is azt hallani, hogy mennyire jól sikerült megoldani a digitális oktatást, annak ellenére is, hogy az egyetemi oktatók egyébként közismerten kormányellenesek. Így … Szerkeszd batran a Wikipediat! 18:20. :) --grin 2003 november 28, 10:18 (UTC) Miert nem javitod magad? A kezdetek óta jelentősen megnőtt a résztvevők száma, köztük a jól képzett közreműködőké is. Figyelt kérdés.