Jofog%C3%A1s hu elado h%C3%A1z b%C3%BAcs%C3%BAszentl%C3%A1szl%C3%B3

J ó állapotú. A telek kerítve van telepített örökzöldek, gyümölcfák találhatóak rajta.Az ingatlan vízzel és villannyal van ellátva továbbá kéménnyel rendelkezik, fűthető. 2 szoba. Az ingatlan alatt 30nm-es szuterén van kialakítva. Festői szépségű völgyben 15.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Megosztom . Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. 10 eladó domonyvölgyi (Domony) ház hirdetés az ingatlan.com-on. Hirdetésfeladás Belépés / Regisztráci ó. Saját ... Eladó ház Domony-völgy kedvenc részén! Eladó, kiadó házak az ország egész területén. 818 181 Ft/m². Ingatlan Domony, eladó és kiadó domonyi ingatlanok A domonyi ingatlanok iránt folyamatosan nagy kereslet mutatkozik, s bár az ingatlan-piaci helyzet mindenkor hatással lehet arra, hogy mennyien vásárolnak vagy adnak el családi házat vagy lakást Domonyban, de alapvetően az aki otthonteremtésen gondolkodik, ettől függetlenül érdeklődik az aktuális hirdetések iránt. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod!
4. Eladó Domonyvölgyben egy téglából épült hétvégi ház, mely áll egy amerikai konyhás nappaliból ami teraszkapcsolattal rendelkezik, fürdőszoba (földszint), tetőtérben 3 félszoba található. Eladó Domonyvölgyben egy téglából épült hétvégi ház, mely áll egy amerikai konyhás nappaliból ami teraszkapcsolattal rendelkezik, fürdőszoba (földszint), tetőtérben 3 félszoba található.

656 m 2 telekméret. 4 és fél szoba. Házikó Ingatlaniroda- Eladó családi házak Budapest környékén ... Magyarország legexkluzívabb, sorompóval, illetve 24 órás portaszolgálattal őrzött lakóparkjában került eladó sorba egy ultramodern álomház! Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak).

50 m² . Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Domony házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. Válogasson a dh.hu legfrissebb ingatlanjai közül! Üzenetet küldök . 440 m². Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Eladó házat keresel Domonyvölgy városrészben? Eladó telket keresel Domonyban? A legfrissebb eladó családi házak Domony. Az ingatlan alatt 30nm-es szuterén van kialakítva. Az Ingatlannet.hu portálján mindig megtalálhatja Domony aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.
A telek kerítve van telepített örökzöldek, gyümölcfák találhatóak rajta.Az ingatlan vízzel és villannyal van ellátva továbbá kéménnyel rendelkezik, fűthető. Domony településén kedvező áron kínálok eladásra egy 124 nm-es, ÖSSZKOMFORTOS, TEHERMENTES, TÉGLAÉPÍTÉSŰ családi házat!

Eladó domonyi házak. Pest , Domony , Domonyvölgy . Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén.

20 eladó domonyi telek hirdetés az ingatlan.com-on. OC KÉK. 19 900 000 Ft . A telek kerítve van telepített örökzöldek, gyümölcfák találhatóak rajta.Az ingatlan vízzel és villannyal van ellátva továbbá kéménnyel rendelkezik, fűthető.

Domony Eladó családi házak. Alkalmi vétel Eladó .