Legn%C3%A9pszer%C5%B1bb helyek magyarorsz%C3%A1gon

Az autópálya szakaszt 2010. március 31-én helyezték forgalomba. feladata az M6 autópálya Dunaújváros – Szekszárd közötti szakaszának finanszírozása, tervezése, kivitelezése valamint üzemeltetése és karbantartása 2038-ig.

Az M60 autópálya Pécs városát köti össze az M6-os autópályával, amely Szekszárd, Paks, Dunaújváros, Százhalombatta érintésével éri el Budapestet az M0 végcsomópontban.

A Dunaújvárostól Szekszárdon át Bólyig érő szakaszát 2010. március 31-én adták át a forgalomnak. Kedves Látogató! Autópálya Mérnökség és Rendőrség: Csomópont: Sárközi Pihenőhely: Sárközi Pihenőhely: Geresdi Pihenőhely: Geresdi Pihenőhely: Szebényi Pihenőhely: Szebényi Pihenőhely: Szajki Pihenőhely: Szajki Pihenőhely: Szekszárd-Dél Őcsény, Decs (150+552) Szekszárd-Kelet Őcsény, Gemenc (146+280) M6-M9, Szent László híd (141+300) A sztráda Bólynál Pécs irányába indul, M60-as autópálya néven. Így a budafoki kijáratnál az M1-es irányából érkezők nem tudnak a 6-os főútra lehajtani. Az M6-os autópálya Magyarországon, a Duna jobb partján déli irányban haladva kapcsolatot teremt Budapest és a déli Baranya megyeszékhelye, Pécs között. 2008-ig útvonala csak iránymutatásként lett kijelölve, végleges nyomvonala még egyeztetés tárgyát képezi.Rövid szakaszai készültek el, így az M6-os autópálya dunaújvárosi M8 csomópontjához csatlakozó Dunaújváros és Dunavecse közötti (a M6-os autópálya és az 51-es főút között), mely magában foglalja a Pentele hidat. főutak körforgalmi csomópontja és az új mohácsi Duna-híd közötti szakaszon az út teherbírását 11,5 tonnára emelik. Nekik már korábban, a 11-es kijáratnál az M6-os autópálya felé kell kerülni, és ott az első érdi, 18-as jelű kijáratnál tudnak majd a 6-os főútra rákanyarodni. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Emiatt a 6-os főúti csomópontot az M5-ös felé lezárták.

Ezen a szakaszon 4 alagút épült. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Ez volt Magyarországon a harmadik autópálya, amely elérte az országhatárt. Az 57-es főút M6-os autópálya és Mohács közötti szakaszát kétszer kétsávosra bővítik, az 56-57. sz. Az M6 Tolna Autópálya Koncessziós Zrt. Az autópályát az 1980-as években kezdték építeni, a szerb határt 2006 márciusában érte el.

Magyarország M0 autópálya információk, megengedett sebességhatárok, magyar autópálya térkép, útvonaltervező és szállás lehetőség, pálya díjak

Az M5-ös autópálya autópálya Magyarországon, Budapestről délkelet felé haladva Kecskemétet, Szegedet (valamint a röszkei határátkelőt) kapcsolja össze a fővárossal. Története.