Ludas matyi hangosk%C3%B6nyv

... Ha a pótkártyájára egyedi képet szeretne, akkor az igénylés után töltse fel online a választott képet a kártyájához. Kártyakiadó ponton csak új (csere) kártya kiadására van lehetőség. Kérjük, az adatai kezelésével kapcsolatban tájékozódjon a Tájékoztatók > Adatvédelem menüpontban.Minden más esetben a mérkőzést szervező sportszervezet (a vendég sportszervezettel egyeztetve) saját hatáskörben dönt a névre szóló jegyértékesítésről és a szurkolói kártya használatáról.

Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a jegyvásárlói felület regisztrációját összekapcsoljuk a szurkolói kártya regisztrációjával. A Fradi szurkolói kártya a Groupama Aréna fradisták számára fenntartott szektoraiba kötelező.

A csomagot úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye az egyszerű kapcsolattartást, illetve a szurkolói élmények megosztását – mindezt különlegesen kedvező árakon.

A jegyvásárlás feltétele a Fradi szurkolói kártya kiváltása.

Kérjük, hogy a Fradi kártyások az FTC betűket írják be a kártyaszám elé szóköz nélkül (például: FTC101279). • Kártya lejárat meghosszabbítására csak elektronikus felületen van mód.

A szurkolói kártya ára: 1000 Ft, mérkőzésnapon 1500 Ft. A szurkolói kártyával járó kedvezményekről részletesen a www.fradikartya.hu oldalon tájékozódhat. A kártya egyszeri kiváltási díja 1000 Ft, mérkőzésnapokon 1500 Ft. A szurkolói kártya kiváltása 6 éves kor alatt nem kötelező.

A betéti kártya egy olyan bankkártya, amelyet bankszámlájához igényelhet. Kérjük adja meg a szurkolói kártyán a képen jelzett helyen található két számot, valamint a szurkolói kártyához tartozó, regisztrációnál megadott születési dátumot: Szurkolói kártya kiváltása.

szívügyének tekinti a sportot és a sportegyesületek támogatását.Támogatott referenciacsapataink közül különösen büszkék vagyunk a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatra melynek beszállítója is voltunk. Csak nektek szól. A díjcsomagot csak a Fradi szurkolói vehetik igénybe érvényes szurkolói kártya bemutatásával. Ezt a szurkolói kártyát a stadion bejáratainál belépésnél fel kell mutatni. Új kártya kiadásakor az … Ha bármilyen bankkártyás tranzakciót nem tart jogosnak, azt jelezheti.



bármelyik bankfiókunkban, Sportruházati termékeinek évek óta szerepelünk a magyar sportéletben, különösen a futballban tettünk szert népszerűségre.. A GSS 2005 Kft. Az új kártya kiadásakor új fénykép készül és a további személyes adatok is ellenőrzésre kerülnek. Pontgyűjtés, pontbeváltás, akciók, superkuponok extra pontok Magyarország legnagyobb hűségprogramjával, a SuperShoppal. A Fradi-kártya esetén a kártyaszám a kártya bal oldalán látható szám (ahogy ez a lenti ábrán jelölve van), azonban a jegyvásárlási oldalon a kártyaszám elé be kell gépelni az FTC előtagot szóköz nélkül.