S%C3%A1ndorfalvi elad%C3%B3 nyaral%C3%B3k jofogas

6 990 000 Ft . - Sándorfalva 11. 2 eladó sándorfalvai nyaraló hirdetés az ingatlan.com-on. A földszinten 1,5 szoba, zuhanyzó, konyha található. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Sándorfalva, eladó családi ház: SZEGEDi ingatlaniroda ELADÁSra kínálja a145095-ös számú, kiváló adottságokkal rendelkező, SÁNDORFALVI, 93 m2 alapterületű, CSALÁDI HÁZÁt.

csendes; 2.5 MFt: Pátka: zártkert: n/a: 2227: Páratlan lehetőség a Víztározó mellett! Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.)

Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

13 199 000 Ft .

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Csongrád, kínál-kiadó: 792 hirdetés - jofogas.hu. Amelyik eladó vízparti ingatlan előtt állami vagy önkormányzati terület (beépítetlen terület, vízállás, mocsár) van, de telki szolgalommal használható, bérelhető vagy kezelői joga van az ingatlan tulajdonosának, az még vízpartinak számít, mert lekeríthető és csak a bérlő és/vagy kezelő használhatja a vízpartot.

Keressen eladó horvát apartmanok, házak, nyaralók között!
Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod!

Eladó, kiadó nyaraló az ország minden tájáról.

25 eladó dombóvári nyaraló hirdetés az ingatlan.com-on. Nyaralók, üdülők az ország egész területén. A csongrádi föút mentén,a sándorfalvi Kövágó dülőben, a strandhoz közel,20 éve működő,jól bejáratott,állandó vásárlókörrel rendelkező monopol helyzetben lévő igazi vidéki hangulatú VEGYESBOLT TULAJDONJOGA eladó.Teljes berendezéssel,bt-vel együtt.

Oldalunk kizárólag nyaraló és üdülő hirdetéseket listáz, ingyenes e-mail értesítő szolgáltatással. Eladó Sándorfalva csendes utcájában egy 1015 m2-es telken fekvő, több generáció együttélésére kiválóan alkalmas tetőtér beépítéses családi ház és a folytatásában egy önálló, teljes értékű lakás.

Eladó nyaralók, nyaraló árak. Eladó nyaralót keresel Sándorfalván? Nagy terasszal, új redőnyökkel, szépen karban tartott. Eladó harkányi lakások, családi házak, nyaralók, apartmanok, üdülők, hétvégi házak, telkek. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.