S%C3%BCrg%C5%91sen elad%C3%B3 lak%C3%A1s v%C3%A1c

Lakás vásárlása, bérlése érdekli 20 millióig ? Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: vác. A 744 nm-es telken található ingatlan 1995-ben épült . Szintenként 1-1 lakás, összesen 200 nm lakótér, akár 8 szobássá alakítható. 2Mft-tól, 10Mft-ig, 50nm-től

Tégla építésū, erkélyes (7nm), amerikai konyhás nappalival plusz egy hálószobával rendelkezik.

Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. összegért!

Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások. ÁRCSÖKKENTÉS: Most csak 23.6 MFt!

Eladó lakás Vác, Alsóváros: Eladó Vácon, Alsóvároson lévő, felújított, loggiás lakás!

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. Eladó Vác,Deákvár kedvelt részén, egy 3 lakássá alakítható felújítandó családi ház ! A lakás felújításon esett át, mely magába foglalta az összes nyílászáró cseréjét, a burkolatok cseréjét, a konyha, fürdő és wc felújítását is. Eladó 13. kerületi újépítésū, 1. emeleti lakás a Center társasházban. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Telek, föld hirdetés: "41 025 m2-es - Vác" A fűtést és a melegvizet a távhő biztosítja. Az ingatlan kiváló állapotban van.

Közművek közül a villany a telken, a többi bevezetése az új tulajdonosra vár.Beépíthetősége 25 %, szintterületi mutató 0,5%. Összesen 12 hirdetés közül választhat. Vác –Belvárosi tetőtéri lakás – 2 külön lakásként kialakítva befektetésnek – bérlőkkel, 1 éves szerződéssel – eladó!

A környék ellátottsága megfelelő (iskola, óvoda, üzletek), folyamatos fejlesztések jellemzik a területet.

Eladó, kiadó ingatlan az ország egyik vezető ingatlankereső oldalán. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.)

Eladó, kiadó Telek, föld hirdetések Vác területén. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye. Vác város 2011 aug. 06-án elfogadott városrendezési terve alapján a terület LK- 24 besorolású, 40 % beépíthetőséget tesz lehetővé. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!

XI. Válogass a 123 eladó ingatlan hirdetésből: lakás vác, 18,990,000Ft-tól. Gyöngyösön a "80"-asban, a Lokodi utcában 54 nm-es 3. emeleti, erkélyes, jól karbantartott, rendezett lakás tulajdonostól júliustól eladó. Dátum: 2020.05.27 18.000.000 Ft

Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Panel lakás a X emeletesben Eladásra kínálunk a Földváry tér X Utcafront: 16 m A LAKÁSHOZ …

felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges. kerület elegáns részén, Dobogón eladó 1.100 nm buja kertben egy duplakomfortos, felújítható családi ház.

Eladó Vácon a belvárosától egy karnyújtásnyira, 1960-as években épült társasházban egy 49 m2-es, 3. emeleti erkélyes tégla lakás. Vác észak-nyugati részén, a Huszár utca és a vasút közötti területen, beépítésre alkalmas, 5651 m2-es telek eladó!