Schiller gimn%C3%A1zium tan%C3%A1rok

Részletek az Otthon Centrum weboldalán. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó ház Füle. Ingatlankereső - ingatlanhirdetések szimplán, egyszerűen © 2020 Ingatlancsoport Kft. Eladó házak Füle - ingatlan.com Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. A ház egyik fele nappali-étkező-konyha, a másik felében 3 hálószoba és fürdő. 4.500.000 Ft Füle, Székesfehérvári kistérség, ingatlan, eladó, ház, 3.128 m2 Füle-Kőhegyen 3128 m2 nagyságú telek eladó, mely akár szőlőtermesztésére is kiválóan alkalmas. Open gallery . Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Jelen elosztással felújítva 2 generációs házkánt is funkcionálhat. Írja be e-mail címét, és mi minden nap elküldjük Önnek a keresésének megfelelő legfrissebb találatokat. A ház, főútvonal mellett található, buszmegállótól 800 m-re. Fülei eladó ház az ingatlanbazar.hu oldalon. A ház 3 szobával és 2431 m²-es telekkel rendelkezik. Családiházak.hu > Eladó családi ház > Eladó családi ház Füle.

Hatalmas terasz, gondozott kert, gyümölcsfák. Füle területén Füle (8157) 18.9 millió Ft. 9. - A ház 180 m2, precízen megépített.

Family house For sale. Most nem találtunk a keresésednek megfelelő ingatlant! Székesfehérvár 27 km-re, a Balaton pedig 9 km-re található.

A Balaton közelségének köszönhetően nem csak lakás, de akár a nyári pihenés helyszíne is lehet. Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén.

A LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÜLEI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - Csodálatos környezetben fekszik, 3800 m2 területen, ami egészen egy patakig húzódik - A terület parkosított, dísznövényekkel és gyümölcsfákkal beültetett. Hirdetés. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó fülei ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.
Irányár: 34 mFt.
12 eladó fülei ház hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. Veresegyház központjában, eladó egy 100 m2-es, tehermentes, gyorsan birtokba vehető, földszintes, jó szerkezeti állapotú, de felújítást, korszerűsítést igénylő, 3 szobás családi ház, 745 m2-es telken. Eladó telek Füle. 7.0 MFt: Füle: családi ház: 3: 104: Innen akár naponta lekerekezhet a Balatonra! Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak).

Eladó ház Kőszárhegy. Telekterület: 1856 m2. Kamaraerdőn ház eladó. 38 000 000 Ft . Ingatlan Kőszárhegy. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. Hirdetésfeladás Belépés / Regisztráci ó. Saját ... 150 nm-es ház eladó Füle #2971495 15. Hirdesse itt ingatlanját! Szakmailag igen felkészült, nagy szorgalommal és odaadással végzi munkáját. Füle. 0. További szűrők. 38 000 000 Ft . Jogilag, művelési ág alól kivett kert megnevezésű az ingatlan, viszont komfortosított nyaralóként használható.