A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház honlapja XVIII. Orvosok és magánrendelők, címek, rendelési idők, vélemények, értékelések - Orvoskereső - HáziPatika.com 130 talking about this. KIEMELT.
Nyíregyháza . Találd meg a számodra legszimpatikusabb orvost és foglalj hozzá időpontot online - akár még mára! Én 2013 novemberében szültem a kislányomat Dr. Petróczy Ottónál. Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. szexuális diszfunkció . Tényleg nem egy barátkozós, bájolgós típus, de szakmailag ott van, és amikor egy év után felhívtam, hogy én vagyok én, sikerült a lombik, de barnázok, most mi legyen, egyből tudta, hogy ki vagyok, behívott és megnézett.
A szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőmet 18 éves kórházi gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottam. Kedves és segítőkész. Dr. Csordás Krisztina szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelés
Dr. Rácz Ágnes fogszakorvos Emberbarát Fogászat +36-23-540-679 Mobilszám:+36-20-226-8097. További Gasztroenterológus, Belgyógyász orvosok Nyíregyháza településen a WEBBeteg orvoskeresőjében. Dr. Felföldi Róbert szülész-nőgyógyász, a Dr. Felföldi Nőgyógyászati Magánrendelő tulajdonosa vagyok.
Dr. Rácz Krisztina nőgyógyász magánorvos - K. Szilvia nemrég 5*-ra értékelte! További Szülész-nőgyógyász orvosok Nyíregyháza településen a WEBBeteg orvoskeresőjében. Mezőtúr . Várandós gondozás, nőgyógyászati magánrendelés Nyíregyházán. Dr. Khalid B. Zaid aneszteziológus ... Dr. Fábián Antal Szülész-nőgyógyász Nyíregyháza +36-70-450-4941. Jártam néhányszor ambuláns nőgyógyászati rendelésen, ott döntöttem el, hogy olyan magánorvost választok, akitől bármit kérdezhetek, nem fog lenézni vagy ostobának tekinteni. Nekem ő az orvosom már 5. éve. Térkép alapján válogass a legjobb Nőgyógyász Nyíregyháza rendelések és magánrendelések között. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! Dr. Rácz Krisztina Szülész-nőgyógyász, Nyíregyháza adatlapja. patológiás terhesség ... Dr. Rácz Krisztina. Dr. Rácz Krisztina szülészet-nőgyógyászat > általános szülészet-nőgyógyászat 4400 Nyíregyháza Krúdy Gyula u.
26. Profil oldal a macosz.hu portálon felnőtt fül- orr- gégészeti magánrendelés Nyíregyháza felnőtt szakápoló Budapest 13. kerület felnőtt szemészeti magánrendelés Budapest 13. kerület
Sziasztok! kerületi nőgyógyász ... Kombinált teszt Kórház Magánorvos Magánrendelés Magzat Miskolc Nőgyógyász Nőgyógyászat Nyíregyháza Orvos Székesfehérvár SZTK Szülés Szülész Szülész -nőgyógyász ... dr. Ivancsó Béla és dr. Rácz Krisztina közt. Dr. Rácz Ferenc Gasztroenterológus, Belgyógyász, Nyíregyháza adatlapja. ... Kocsisné Varga Katalin Krisztina alternativ gyógyászat +36-70-379-4885.