Tanakajd lomtalan%C3%ADt%C3%A1s 2019

Nagy örömünkre szolgál, hogy ez évben a Bakáts téren köszönthetjük Ferencváros legújabb

Orvosi Könyvtár.

A művészek mellett a hazai borok is bemutatkoznak a Bakáts utcában, ami ez idő alatt Borutcává változik, és az is kiderül, ki tudja a legjobb lecsót főzni. -Bakáts tér 14, az önkormányzat portáján 0-tól 24-ig. | Bakáts Feszt, meghívó, Ferencváros, kultúra, fesztivál, ingyenes, program, augusztus 25., Bakáts tér, Bakáts utca Ferencváros legújabb és legnagyobb kulturális fesztiválja számos ingyenes programmal várja Önt augusztus 25-28 között.

// BAKÁTS FESZT // Kulturális fesztivál Ferencváros szívében 2017. augusztus 24-27.

A Bakáts téri épületegyüttes része. - interaktív vers - és mesekoncert | Nagyszínpad, Bakáts tér, Kányádi Sándor és mai magyar költők írásaiból

BAKÁTS BAKÁTS TÉR – BAKÁTS UTCA 2016. augusztus 25-28.

... A Zöldike program bejelentő rendezvénye. Augusztus 25-28. között kultúrával telik meg a Bakáts tér, a három nap alatt 13 előadást hallgathat meg a közönség. 2019. MÁV Szimfonikus Zenekar, Ferencvárosi Pinceszínház, László Gyula,

FERENCVÁROSI KULTURÁLIS FESZTIVÁL OTTHON, VÁROS FERENCVÁROS. Fővárosi Önkormányzat Schöpf-Mérei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központ. Tisztelt Ferencvárosiak, kedves Vendégeink! Részletes program. Bakáts Feszt Meghívó 2016. augusztus 16. A Bakáts Feszten az idei évben is filmvetítések, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, humor, borutca, tánc, kreatív programok, helytörténeti séták és izgalmas gyereksziget várja az érdeklődőket, valamint a Ferencvárosi Torna Club is részt vesz a fesztiválon.

GYEREKSZIGET 10.00-14.00 10.00 Tihanyi Vándorszínpad: A csodahegedű - zenés mesejáték | Nagyszínpad, Bakáts tér 11.30 Cimbora Együttes: Te leszel a Cimboránk!

A Bakáts Feszt hangulatát 2019-ben újra a közkedvelt belvárosi helyszín, a Bakáts tér és a kulturális sokszínűség alapozta meg.

Átfogó játszótér és parkfelújítási program indul Ferencvárosban "Zöldike" néven Ferencváros Önkormányzata tegnap déluán mutatta be a „Zöldike” játszótér és … Műemlék ID 8158 - Budapest 9, Bakáts tér … Bemutató. AUGUSZTUS 30., péntek.