Timf%C3%B6ld mire j%C3%B3

Kemma.hu . A 10-es útra zúdult a Tücsök utca burkolata a vasárnapi esőben. 15. XII.

Előzés miatt ütközött össze egy autó és a kamion a 10-es úton . Amint bővebb információnk van, itt jelezzük! Baleset történt a 10-es és 11-es főúton is .

A jármű a tetejére borult. 09:19.

Több összeroncsolódott, egy kettészakadt autó fogadta a mentőket, tűzoltókat február 19-én Dunaalmás közelében, a 10-es főúton, ahol három személyautó ütközött össze. Átszakította a szalagkorlátot egy kisteherautó az M3-son, többen megsérültek.

Az egyik jármű lerepült az útról. Udvaron rohadó teherautóban is termesztették a marihuánát - videó

Az északi országrészben ma komoly forgalmi fennakadásokat okozott a télies időjárás, a 10-es úton viszont most nem emiatt van torlódás.

Ittlakunk- 13:16Bomba. Baleset történt a 10-es számú főúton Pilisvörösvárnál. 3 hónapja . 10-es út .

16. 2013. Udvaron rohadó teherautóban is termesztették a marihuánát - … A 10-es számú főút Budapestről (Óbudától) Dunaalmásig tart, végighalad a Dorogtól Lábatlanig húzódó Duna-menti iparvidéken, megtartva az idők folyamán kialakult, hagyományos Bécs-Buda országút nyomvonalát. 14., v - 14:10 Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél.

Jelentősen visszaesett a személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma márciusban, amikor a koronavírus-járvány miatt sokkal kevesebbet közlekedtek az emberek. A jármű a tetejére borult. Kamionban bújtak meg.

3.

… Egy tehergépjármű és három személygépkocsi ütközött, a rendőrség a külső sávot lezárta, a forgalom a belső sávon haladhat. ... Péntek lévén talán nem lesz meglepő, hogy ma is erős forgalomra kell számítanunk. Lelassult a haladás a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, és 51-esen Dunaharasztinál. Egy ember súlyosan megsérült. A második világháborús, 500 kilogrammos, amerikai gyártmányú légibomba a Kvassay Jenő út és a Duna közötti zárt építési területen került elő. Motoros és autó ütközött Mezőörsnél. 05. 4 hónapja . Az eset során két személygépkocsi frontálisan ütközött, a két karambolos autóba egy harmadik jármű is belecsapódott. Mindenki figyelmét szeretnénk felhívni arra, … ... Bombát találtak a Kvassay Jenő út és a Duna közötti építési területen.

Sziasztok! Ittlakunk- 15:32 Budapest 03. ker Solymár. 2020.06.03. 2018. 06. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Üdv a csoportban!

06. Nem elég a hó, most kamionról leesett targoncák miatt esett el a pilisvörösári aluljáró és a 10-es út – fotók. Átszakította a szalagkorlátot egy kisteherautó az M3-son, többen megsérültek. A 10-es számú főút Budapestről (Óbudától) Dunaalmásig tart, végighalad a Dorogtól Lábatlanig húzódó Duna-menti iparvidéken, megtartva az idők folyamán kialakult, hagyományos Bécs-Buda országút nyomvonalát. Nem elég a hó, most kamionról leesett targoncák miatt esett el a pilisvörösári aluljáró és a 10-es út – fotók. Az útszakaszt teljesen lezárták. Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Járhatatlan a 10-es út egy része.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események ... majd az M0-s autóúti csomópont után torpan meg a kocsisor.

14., v - 14:46 Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Nagy mennyiségű sár és törmelék került az útra. Az északi országrészben ma komoly forgalmi fennakadásokat okozott a télies időjárás, a 10-es úton viszont most nem emiatt van torlódás.