Adony j%C3%A1r%C3%A1si hivatal

Amennyiben dupla turnusra jelentkezel, úgy a köztes hétvége kedvezményes díja (ugyanúgy szállás, ellátás stb.) 25.500 Ft helyett 17.000 Ft. Fizetési feltételek itt. 1122. P-V. 520 RON / fő / csomag Csomag tartalma: 2 éjszaka szállás kétágyas elhelyezéssel, Félpanziós ellátás (büfé reggeli és vacsora), 1 büfé ebéd szombaton, Belépés a spa-ba (medence, jacuzzi, szaunák, mini fitness terem). Valami mindig észrevenni valamit, amit csak "csak" tehet. A csomag tartalma szállás 2 éjszakára teljes ellátással. Egy romantikus összeállítással várjuk vendégeinket (rózsa, pezsgő, csokoládé), erre az alkalomra összeállított zene és sok-sok intimitás. 0. A múlt hétvégén frissen hullott hóban túráztunk a Bihar-hegység hófödte tájain, 50-60 cm hó ropogott a lábunk alatt. Rabolja el kedvesét néhány napra egy kellemes wellness szállodába ahol egy romantikus hétvégén masszázsok és egyéb kényeztető szolgáltatások várják. 25.500 Ft helyett 17.000 Ft. Fizetési feltételek itt.
Carpathia Panzió panzió Címe:417113 Jádremete, Baraj Lesu utca 205 Foglalás: +36-1-239-1224. Talán a mai nap a legjobb alkalom megszökni a hétköznapok elől, és eltölteni néhány romantikus napot kettesben- gyerekek, határidők és munka nélkül. Ki mondta, hogy egy romantikus pihenéshez alkalom kell? Írta: Miénk a Világ - 2015-07-05. Téli és nyári üdülőhelyként is népszerű az 1800 m-es tengerszint feletti magasságban fekvő Arosa. Romantikus hétvége a hegyekben! Innsbruck — Romantikus útnak indult, kórház lett belőle. romantikus hÉtvÉge ajÁnlatok: Mindenki vágyik egy kis romantikára, szerelmes összebújásra, kényeztetésre, boldogságra. Hajdú Péter (44) és párja, Eszter eredeti terveik szerint az ausztriai hegyekben síeléssel töltötték volna a Valentin-napot, de végül egy helyi egészségügyi intézményben kötöttek ki. Tumblr. Annak érdekében, hogy semmi ne zavarja a romantikát, tanácsos nem tölteni a hétvégét a hazai négy falon. Egy romantikus összeállítással várjuk vendégeinket (rózsa, pezsgő, csokoládé), erre az alkalomra összeállított zene és sok-sok intimitás. Ingyenes foglalás apróbetűs rész és rejtett költségek nélkül. (2 éj). Jelentkezési lap. Pénteken az ország nagy részében esni fog. Kinálatunkban csak minőségi wellness szállodák szerepelnek. Amennyiben dupla turnusra jelentkezel, úgy a köztes hétvége kedvezményes díja (ugyanúgy szállás, ellátás stb.) Nap képe: Hétvége a hófödte hegyekben. Különleges és rendhagyó pihenésre csábítjuk Önöket Döbröntére februárban. Tölts el 3 napot a hegyekben szerelmeddel. A jelentkezési lap elküldése még nem kötelez semmire. Romantikus hétvége az Amira Hotelben Hévízen (min. A szálloda legendás vendégszeretete mellett, exkluzív programokkal, élőzenés, gyertyafényes vacsorával, Mámor-koktéllal, éjszakai túrával …
Viber. Featuring a garden, Romantikus hétvége a Velencei-tónál is set in Lovasberény and also provides barbecue facilities and a terrace. Miért a wellnesshetvege.hu . Jelentkezési lap. Hogyan juthatunk el a botoktól a botokig és nem találunk igazi békét. Pénteken esőre, havas esőre és a hegyekben hóra, a hétvége további részében pedig napsütésre is számítani lehet – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. Évente több mint 1.000.000 látogatónk van, ennyien nem tévedhetnek! Jelentkezés. Akciós wellness hétvége, alacsony árakon. Facebook. Csodaország a svájci hegyekben: Arosa. Twitter. WhatsApp.